5x items voor het perfecte kopje koffie na een (kerst)diner

Drie cappuccino, één ristretto, vier espresso en twee latte macchiato? Geen probleem.

morning coffee for two
AlenaPaulusGetty Images

Denk je dat je van het kerstgeweld af bent bij het einde van het diner, komt de rits aan koffiebestellingen er nog achteraan. Maar ho, geen nood. Met deze vijf items maak je dat rondje koffie een piece of cake.

Bonenmaler

De beste koffie komt toch vaak uit een zak met bonen... en daar heb je een maler bij nodig. Koop je een nieuwe? Ga dan voor dit elektrische exemplaar dat je ook kunt gebruiken als specerijenmaler. Trust me: daar ga je blij mee zijn!

Bialetti bonenmaler koop je hier voor €29,95

Koffiesjablonen

Het is kerst, jongens, maak ze gek. Zet een kop, sjabloon erop, et voilà: een kerstboom in je koffie. Geen haan die ernaar kraait dat je de koekjes bij de koffie bent vergeten.

16 verschillende sjablonen koop je hier voor € 6,95

Espressomachine

Het is een investering, maar de investering waard. Met de Philips Saeco Xelsis zet je vijftien verschillende koffiesoorten met één druk op de knop. Vooral niet benoemen tijdens het opnemen van de bestelling, want man, wat maak je indruk als je vervolgens de hoek om komt met de complete bestelling vol baristawaardige bakken.

Philips Saeco Xelsis SM7685/00 koop je hier voor € 1299,-

Of ga voor goedkoper en minstens net zo lekker met een Bialetti.

Koffie- en theelepel voor theezakje

Deze mag in de koffie, maar is leuker voor de theedrinker. De knappe lepel wint namelijk niet alleen een schoonheidsprijs, maar kent ook een trucje. Door de holle lepel past een theezakje, dat zo uitgewrongen en uit de thee gehaald kan worden.

Alessi koffie- en theelepel koop je hier voor € 22,-

Drank

Voor wie espresso niet sterk genoeg is: geef je koffie een tik. Een scheutje Jura whisky (new kid on the block, erg lekker), of wat Gin Mare in je G&T-koffie? De keuze is aan jou.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst