WMF wishlist
WMF

Eens per jaar zijn wij een tikkie veeleisend. Dan fabriceren we verlanglijsten alsof het een lieve lust is. De keukenprinses is ten slotte nergens zonder apparatuur. Deze zeven keukenessentials van WMF prijken dit jaar bovenaan.

WMF

Vitalis stoompan

Dit exemplaar hebben we ooit eens getest en gaat sindsdien niet meer uit ons hoofd. De handige pan met stoomrek sluit hermetisch af en heeft een ingebouwde temperatuurmeter waardoor je er haast geen omkijken naar hebt.

De adviesprijs voor de WMF Vitalis Stoompan is € 229,-

WMF

Gemberrasp

Weleens staan hannesen in een poging tot het raspen van gember? Juist. Deze handige keukentool maakt dat een stuk makkelijk én duurzamer. Hij gaat namelijk lang mee en vangt de restjes gember op aan de binnenzijde, waardoor je niet knoeit en amper verspilt.

De adviesprijs voor de WMF Gemberrasp is € 14,95

WMF

Driedelige messenset

De messen uit de Grand Gourmet-serie zijn vlijmscherp en mogen ook nog eens gezien worden. Met de driedelige set, die bestaat uit een koksmes, bereidingsmes en groentemes, kunnen we 't kerstdiner professioneel te lijf.

De adviesprijs voor de WMF Grand Gourmet messenset is € 189,-

WMF

Wijnkaraf

Waar ook water in kan - al ligt onze voorkeur bij de eerste invulling. De karaf is handgeblazen en heeft zelfs een eigen podium om op te staan, maar kan ook rechtop neergezet worden zonder. Handig: je rode wijn drupt hiermee niet.

De adviesprijs voor de WMF Jette wijn-/waterkaraf is € 59,95

WMF

Mini keukenmachine

We willen ‘m alleen al om de kleur, ware het niet dat het ook nog een handig ding is. Deze keukenmachine in poederroze kan kneden, roeren, kloppen en zelfs mixen - er kan een blender bovenop het apparaat. Met bonuspunten voor het formaat, want deze mini past op elk overvol aanrecht.

De adviesprijs voor de WMF Kitchenminis keukenmachine One for All is € 449,99

Nikolai Buroh

Bestekset 24-delig

't Feest beperkt zich bij ons niet tot de keuken. Tafeltje-dekje kan niet veel eleganter worden dan met deze 24-delige bestekset. De zachtgevormde set van ontwerper Peter Bäurle is gemaakt van Cromargan® 18/10 roestvrij staal en heeft een zijde-achtige, matte afwerking. Silk heet 't dus niet voor niets. Maar vergis je niet: het bestek is verfijd, maar ook duurzaam, vormvast, hygiënisch, zuurbestendig en onverwoestbaar.

De adviesprijs voor de WMF Silk bestekset is € 129,-

WMF

Waterkoker

Het is al lang verleden tijd dat de waterkoker wit plastic was. Dit glazen exemplaar is er om te pronken op het keukenblad. Het filter is bovendien afwasbaar, dus geen kalk meer in de theepot.

De adviesprijs voor de WMF Lono waterkoker is € 143,99

De WMF producten zijn o.a. te koop bij Fonq, Bol.com en Bijenkorf. Voor meer informatie of verkooppunten, ga naar www.wmf.nl en check bij Waar te Koop!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tools