Met deze tool weet je zeker dat je kerstdiner slaagt

En ga je zonder stress de feestdagen tegemoet.

kerstdiner tool
AEG

Sponsored

Zonder stress de feestdagen tegemoet gaan is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wie weet dat lekker eten niet begint bij het eindresultaat, maar bij goede apparatuur staat al 1-0 voor. En wie daarbij ook nog een voorbeeld neemt aan de trends uit de professionele keuken, zit geramd.

AEG

Warmteregulering

Of je nou een gevulde kalkoen tot een mals eindresultaat wilt brengen of een sappig visje op de huid wilt grillen. De juiste temperatuurregulering is wat de klok slaat. Altijd. Hoe je dit in de hand houdt kijken we graag af bij chef-koks die zich al meermaals bewezen hebben (met Michelinsterren om maar iets te noemen). Door topkoks als Jonnie Boer wordt hiervoor ook wel de SenseCook plancha grill van AEG gebruikt, die je thuis ook kunt gebruiken.

Die plancha grill is perfect voor iedereen die in de winter liever aan het barbequen slaat, maar het buiten te koud vindt. Je tovert ermee je keuken om in een barbecue-eiland. En waar een barbecue vaak moeilijk te reguleren is in temperatuur, houd je met de plancha grill zelf de temperatuurregulering in de hand en wordt het eten gelijkmatig verwarmd. Het grilloppervlak is extra groot, zodat je er voor de hele familie het kerstdiner op kunt grillen of bakken. En dat alles zonder vet, want dat heb je niet nodig. De grill kan ook tot 200 graden Celsius in de oven, iets wat je wilt als je goede voorbereidingen wilt treffen en het vervolgens met net zoveel liefde, vlak voor het opdienen, wilt verwarmen in de oven met een geleidelijk verdeelde temperatuur.

Heb jij voor het kerstdiner hele andere plannen, dan misstaat de SenseCook plancha grill van AEG ook zeker niet onder de kerstboom.

De Plancha Grill koop je hier vanaf 6 december mét -25% korting >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kooktips