Cheesy snack: huisgemaakte broodstengels met Grana Padano

Pas op! Verslavend lekker.

broodstengels grana padano
Laura's Bakery

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Grana Padano.

We vieren de lente met Grana Padano, met een viertal veelzijdige recepten. Want dat je met de Italiaanse kaas alle kanten op kunt, bewijzen de food influencers die de smakelijke recepten maakten. Het resultaat mogen wij delen, met als tweede: de broodstengels van Laura's Bakery.

Grana Padano broodstengels

Het is de favoriete harde Italiaanse kaas van Laura. Met Grana Padano verzon ze broodstengels die lekker zijn als snack, bij de soep of als onderdeel van een borrelplank. Je maakt ze helemaal zelf, met een simpel deeg van bloem, gist, zout, water en olijfolie. En uiteraard lekker veel kaas.

In het deeg stop je Grana Padano en voor de broodstengels de oven ingaan, bestrooi je ze ook nog met een laagje geraspte kaas. Het resultaat: knapperige, goudbruine broodstengels waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het volledige recept vind je in de instagrampost hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meer recepten met Grana Padano

Kun je net als wij ook geen genoeg krijgen van koken met Grana Padano? Dan heb je geluk: hier vind je het recept voor kipburgers met de Italiaanse kaas. En er komt nog meer lente-inspiratie aan de komende weken. En met deze vijf recepten met Grana Padano kun je ook alvast uit de voeten.

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Tips