Nu in de bios: Love Sarah - een heerlijke film over een jonge vrouw die een Franse bakkerij begint in Londen

Notting Hill meets Chocolat, wat wil je nog meer?

love sarah film
Love Sarah

Eens in de paar jaar is het weer zover en draait er een gloednieuwe foodfilm in de bios. Het afgelopen jaar kwamen er door het coronavirus überhaupt weinig films uit, dus we zijn extra blij met de komst van Love Sarah: een kruising tussen Chocolat en Notting Hill.

Love Sarah

In Love Sarah opent een jonge vrouw een bakkerij in Notting Hill, Londen. Niet omdat het haar eigen, langgekoesterde droom is, maar die van haar overleden moeder. Ze besluit zelf de koksbuis aan te trekken en schakelt de hulp in van haar oma en een oude vriendin.

Isabella, de dochter van de overleden Sarah, vindt in Notting Hill het perfecte pand dat op het eerste gezicht vooral een bouwval lijkt. Ze gaat met oma Mimi (een aparte, maar gepassioneerde vrouw) en de 19-jarige Clarissa (de dochter van haar moeders beste vriendin) aan de slag en tovert samen met hen de ruimte om tot Franse bakkerij.

Trailer

Zoals je van een dergelijke film mag verwachten zal ook Love Sarah doorspekt zijn met clichés en voorspelbare verhaallijnen. Geef je eraan over en zorg dat je genoeg lekkers meeneemt (zei er iemand frambozenfinanciers en citroen-meringuetaart?), want alleen al bij het zien van de trailer krijgen we spontaan trek.

Benieuwd geworden? Check hieronder de trailer van Love Sarah.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Love Sarah draait vanaf 10 september in de bioscoop. Geen zin om de deur uit te gaan? Deze foodfilms zijn al even uit en kun je gewoon thuis bekijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tips