Tip: wijn over? Vries het in!

Voor je volgende pan risotto, tomatensaus of sabayon

rose and dried flower
YuriFGetty Images

We kennen het allemaal: je hebt een heerlijke fles wijn opengetrokken en een paar glazen genoten. Er is nog een glas of nog minder in de fles open. Ga je het bewaren in de wetenschap dat je het waarschijnlijk alsnog weggooit? Of drink je het toch maar op? Beide niet: vries een restje wijn in!

Tip: vries restjes wijn in

Waarom je er zelf nooit aan hebt gedacht? Dat dachten wij nu ook. Heb je een restje wijn? Verdeel het dan over een ijsklontjesvorm en vries het geheel in.

Zo heb je altijd een beetje wijn voor bijvoorbeeld een pan risotto, tomatensaus, lekker sappig kippetje of sabayon. Je kunt dit doen met alle soorten wijn, van witte tot rode en ook mousserende wijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tips