Een paar weken terug maakte Meneer Wateetons - expert in fermenteren, roken en worst - ons blij met de online workshop 'maak je eigen kaassouflé'. Nu leert hij ons grillworst maken. Thuis, zonder moeilijk gedoe én gratis.
Grillworst maak je zelf
Maandag 15 juni dus alles over grillworst. ‘Deze heerlijke slagersklassieker is sappig, warm en een beetje ordinair en dat maakt hem precies zo begerenswaardig.’, aldus Meneer op zijn site. Hij belooft dat iedereen het kan, zonder moeilijke ingrediënten of materialen.
Denk je normaal twee kaar na voordat je je inschrijft voor een zaterdag fermenteren of worst maken? Dit is je kans om vanaf veilige afstand toe te kijken. Deze workshop is zelfs gratis dus wat heb je te verliezen, behalve je hart aan grillworst?
Hoe kan ik meedoen? De workshop is gratis te volgen op maandag 15 juni om 20:30 en duurt ongeveer een uur. Je hoeft niets voor te bereiden, alleen even inschrijven. Vol = vol.
Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!