Tip: geniet van een Ratatouille filmdiner bij je thuis in Utrecht

ALLES eten wat in de film voorbijkomt!

studio, ratatouille mit rotem vollkorn reis
Westend61Getty Images

Kijk een culinaire film en krijg op de seconde precies voorgeschoteld wat er in de film aan eten voorbijkomt. Normaal organiseert Cinema Culinair dit foodfeest op locatie voor honderden mensen. Nu ervaar je dit gewoon thuis met hulp van het Utrechtse KANTIEN.

Ratatouille filmdiner at home

Zaterdag 16 mei is het zover, met als film van de avond Ratatouille - de leukste animatiefilm aller tijden als je het ons vraagt. De chefkok van KANTIEN fixt het Franse (vegetarische) zeven-gangendiner. Dit zijn alle gerechtjes die je in de film ziet, op volgorde genummerd aangeleverd. Doe alleen nog de finishing toch van het diner en druk op PLAY.

Hoe kan ik meedoen? Het diner is op zaterdag 16 mei. De kaartverkoop start op vrijdag 8 mei via cinemaculinair.nl. Bestellen kan uiterlijk tot vrijdag 15 mei 12.00 (op=op). Je betaalt €39,95 p.p. voor het filmdiner van 7-gangen en de filmstream.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder