Superslimme tip van Nigella Lawson voor als je brood bakt

Zo rijst je deeg véél beter!

Versgebakken zuurdesem brood van bovenaf
Mint ImagesGetty Images

Zelf brood bakken is één van de leukste en bevredigende werkjes in de keuken. Het is vaak maar een kleine moeite, maar een met groots resultaat. Zowel op het gebied van smaak als geur (mmm, ruik je dat?). En met deze simpele tip van Nigella Lawson wordt je brood nóg beter!

Tip voor brood bakken

In een Tweet tipte Miss Lawson het volgende:

Bewaar het water waarin je aardappels of pasta in hebt gekookt. Dit verbetert de textuur en helpt bij het rijzen van je brood.

Ze voegt er nog aan toe dat je het water eerst even moet proeven voor je het toevoegt aan je deeg. Is het heel erg zout? Verdun het dan met water en gebruik eventueel minder of geen zout in de rest van het deeg. Thanks, Nigella!

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder