Hier bestel je de lekkerste chocolade paaseitjes

Zit je thuis en kan je wel wat chocoladevreugde gebruiken?

Pasen 2021 komt er weer aan, wat betekent dat we weer ongegeneerd kunnen genieten van chocoladepaaseieren. Nu we het huis zo min mogelijk verlaten, is chocolade paaseitjes bestellen een goede optie. Bij deze webshops, chocolatiers en bakkers bestel je de lekkerste chocolade paaseieren!

Tip: je kunt de chocolade eitjes voor jezelf bestellen, maar ook voor een ander. Jij blij, zij blij.

Chocolade paaseieren bestellen doe je hier


Nu je hier toch bent: check gelijk even onze grote paaseitjestest, waarin we de supermarktpaaseieren van 2021 hebben aangevallen!

Tony's Chocolonely

Tja, wat kunnen we nog meer zeggen? Everybody loves Tony's! En hun chocolade eitjes al helemaal. Favoriet bij de ELLE Eten-redactie is het doosje met verschillende soorten, maar ook de chocoreep én de zakken met extra grote paaseitjes zijn niet te versmaden. Bestel ze hier via de Tony's Chocoshop.

Van Soest

Eén van onze favoriete chocolatiers in Amsterdam is Van Soest, waar ze elk jaar hun vitrines vullen met beeldige chocoladecreaties voor Pasen. Ze zijn (gelukkig!) nog open en je kunt de chocolade paaseitjes ook online bestellen.

HEMA

Ook HEMA bezorgt hun zalige eitjes gewoon bij jou aan de deur. Ga jij voor pindakaas, tompouce, matcha-limoen of toch... melk-praliné? Enne, als je dan toch bezig bent: shop er gelijk wat leuke aankleding voor de paastafel bij.

Tout

Nog zo'n pracht van een chocolatier is Tout. Ze zijn ons go-to adres voor taarten en macarons, maar ook op het gebied van paaschocolade kunnen ze er wat van. Denk aan next level chocolade eitjes, maar ook originele creaties en eetbare cadeaus. Check het hele paasassortiment.

Chocstar

Tot slot nog een bonustip waar je niet alleen chocolade paaseitjes kunt kopen, maar ook gepersonaliseerde chocoladerepen. Met Pasen bezorgen ze zelfs chocoladerepen in de vorm van een ei! Zó leuk en zó lekker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Alles voor Pasen