Hier bestel je de lekkerste chocolade paaseitjes

Zit je thuis en kan je wel wat chocoladevreugde gebruiken?

Chocolade paaseieren
Jenny DettrickGetty Images

Pasen 2020 komt er weer aan, wat betekent dat we weer ongegeneerd kunnen genieten van chocolade paaseieren! Nu we het huis zo min mogelijk verlaten, is chocolade paaseitjes bestellen een goede optie. Bij deze webshops, chocolatiers en bakkers bestel je de lekkerste chocolade paaseieren!

Tip: je kunt de chocolade eitjes voor jezelf bestellen, maar ook voor een ander. Jij blij, zij blij!

Hier bestel je de lekkerste chocolade paaseitjes

Tony's Chocolonely

Tja, wat kunnen we nog meer zeggen? Everybody loves Tony's! En hun chocolade eitjes al helemaal. Favoriet bij de ELLE Eten redactie zijn het doosje met verschillende soorten, maar ook de chocoreep én de zakken met extra grote paaseitjes zijn niet te versmaden. Bestel ze hier via de Tony's Chocoshop.

Van Soest

Eén van onze favoriete chocolatiers in Amsterdam is Van Soest, waar ze elk jaar hun vitrines vullen met beeldige chocoladecreaties voor Pasen. Ze zijn (gelukkig!) nog open en je kunt de chocolade paaseitjes ook online bestellen.

HEMA

Ook HEMA bezorgt hun zalige eitjes gewoon bij jou aan de deur. Ga jij voor pindakaas, tompouce, matcha-limoen of toch... Milk-praline? Enne, als je dan toch bezig bent: shop er gelijk wat leuke aankleding voor de paastafel bij!

Artikel gaat onder de video verder.

Leuk idee: creatieve paaseieren van Oreo en chocolade

Tout

Nog zo'n pracht van een chocolatier is Tout. Ze zijn ons go-to adres voor taarten en macarons, maar ook op het gebied van paaschocolade kunnen ze er wat van. Denk aan next level chocolade eitjes, maar ook originele creaties en eetbare cadeaus. Of wat dacht je van een paasbuche? Check het hele paasassortiment.

Chocstar

Tot slot nog een bonustip waar je niet alleen chocolade paaseitjes kunt kopen, maar ook gepersonaliseerde chocoladerepen! Met Pasen bezorgen ze zelfs chocoladerepen in de vorm van een ei! Zó leuk en zó lekker.

Heb jij nog tips waar je de lekkerste chocolade paaseieren kunt bestellen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Alles voor Pasen