Het effect van een goede koffiemachine op koffie is groter dan je denkt

Het prijskaartje van zo'n thuisbarista is heus ergens goed voor.

Espresso machine, Small appliance, Home appliance, Espresso, Cappuccino, Cup, Drink, Ristretto, Kitchen appliance, Coffeemaker,
De'longhi

Een bakkie troost op de maandagmorgen, een goed gesprek met een vriendin of een gezellige afsluiter van het diner. Het zwarte levenselixer is onmisbaar in het dagelijks leven. Nu komen de koffiezetapparaten in alle vormen en maten. Maakt dat nog verschil? Wel degelijk, als je de Maestosa van De'Longhi erbij haalt.

Schoonheid van binnen en van buiten

Toegegeven, de Maestosa is allereerst een mooie om te zien. Deze Italiaanse volautomatische espressomachine is voorzien van beauty & brains. Ze zet twee kopjes koffie, iets wat jij ook kan, maar dit apparaat doet het sneller (en ook ‘s morgens vroeg). Ook onthoudt ze je lievelingsbrouwsel, in tegenstelling tot je lief… En tot slot kent ze een breed scala aan recepten uit haar hoofd.

Versgemalen bonen

Niets is lekkerder dan versgemalen koffiebonen. Naast dat de geur een stukje nostalgie losmaakt, is de smaak natuurlijk onwijs lekker. Met de Maestosa maak je gebruik van twee verschillende soorten bonen. Drink jij liever een fruitige arabica en je partner een donker gebrande robusta, geen probleem. En ben jij zo’n koffiefanaat die graag de malingsgraad van de bonen bepaalt, kies dan zelf gewoon een van de dertien maalstanden. Dat kunnen we over een filterapparaat niet zeggen, toch?

Countertop, Room, Kitchen, Small appliance, Interior design, Home appliance, Kitchen appliance, Material property, Furniture, Espresso machine,
De'longhi

Lekker op temperatuur

Nog eentje: het dubbele verwarmingssysteem verwarmt bij deze alleskunner de koffie en melk apart van elkaar. Wat bijzonder, horen we je denken. Wel, ja. Koffiekenners kunnen je vertellen dat wanneer koffie te heet bereid wordt, de koffie verbrandt en bitter smaakt. En voor de melk geldt: als deze te warm wordt gemaakt, gaat hij karamelliseren. En dat klinkt lekkerder dan het is. Voor een smaakvolle flat white is deze functie dan ook meer dan welkom.

Crowdpleaser

Een uitgebreid diner is pas compleet na een authentieke Italiaanse espresso of een romige cappuccino om de boel eens lekker af te toppen. Dat gezegd hebbende, is het een flinke klus als je veel eters hebt. Maestosa helpt je een handje en zet twee dezelfde kopjes, of zelfs een kannetje van zes tegelijk. Omdat het apparaat ook nog een hele rits koffierecepten kent, wordt ieders wens in vervulling gebracht. Americano, flat white, dubbele espresso, met slechts één touch op het kleurenscherm.

Persoonlijk profiel

Als kers op de taart het laatste foefje. De technologie van vandaag schept graag op. Je uiterst luxe koffiezetapparaat functioneert namelijk met een app. Je stelt je profiel in, klikt je favo koffie aan of stelt je eigen recept samen. Daarna kent het koffiezetapparaat je naam en je lievelingsbestelling uit z'n hoofd. Alsof je koffie haalt bij de koffiezaak op de hoek, maar dan met je naam wél goed gespeld op je bestelling.

Tijd voor je eigen thuisbarista op het keukenblad? Bij aanschaf van de Maestosa krijg je zelfs nog wat bonussen: vier jaar garantie en onderhoud, een koffieworkshop aan huis én een jaar lang Black Box-verrassingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tips