Eet geen dierendag: de beste vegetarische kookboeken

Inslaan die groente en aan de slag!

vegetarische-kookboeken
Westend61Getty Images

Op 4 oktober vieren we Dierendag, en daarmee tevens Eet Geen Dierendag. Voor alle groenliefhebbers óf mensen die niet helemaal weten hoe die vegakeuken nu werkt, de allerbeste vegetarische kookboeken op een rijtje gezet. Veel kookplezier!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Plenty more
Bijenkorf

Dit boek is de opvolger van de bestseller Plenty. Plenty More van Yotam Ottolenghi biedt inspirerende gerechten met groenten. Superhandig: ze zijn gerangschikt op bereidingswijze.

SHOP

2 De hippe vegetariër
Bol.com

Voor iedereen die fit en gezond wil zijn is de Hippe Vegetariër een aanrader. Dit vegetarische kookboek biedt inspiratie om bourgondisch en gezond te genieten van eten.

SHOP

3 Bowls of goodness
Bol.com

Dit kookboek bevat vegetarische en vegan recepten. Het laat zien dat er voor letterlijk ieder moment van de dag wel een vrolijke bowl te verzinnen is.

SHOP

4 Veg!
Bol.com

'Veg!' is een inspiratieboek voor vegetariërs, maar ook ideaal voor mensen die meer willen afwisselen met groenten. De illustraties en sfeerfoto's maken het boek extra leuk om door te lezen.

SHOP

5 Dosia bakt vegan
Bijenkorf

Voor de zoetekauwen onder ons. Dit vegan kookboek laat vele mogelijkheden zien hoe je verschillende zoete of hartige lekkernijen met diervriendelijke producten kunt bereiden.

SHOP

6 Veg
Bol.com

En nog een Veg, maar dan van Jamie Oliver; wereldwijd bekend onder de kookliefhebbers. De gerechten van Jamie knallen van kleur en van smaak. Deze editie is voor iedereen die van groenten of vegetarisch eten houdt en bevat simpele en makkelijke gerechten.

SHOP

7 Vegabijbel
Bol.com

Met heldere instructies en stap-voor-stapfotografie laat dit boek je kennis maken met de lekkerste vegetarische recepten. Dit boek is ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde kok.

SHOP

8 Vegan easy
Bijenkorf

Dit boek legt kort uit hoe een veganistische maaltijd het beste kan worden opgebouwd. Daarna volgen 87 snelle recepten, handig voor beginners of gevorderde die houden van snel een gerecht op tafel.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kookboeken