Kookboekentip: De Wijnboer - Verhalen en recepten rond het vuur

Een boek voor liefhebbers van eten, wijn en reizen!

de wijnboer
De Wijnboer

Wijn, goed eten en het verhaal erachter. Dat is wat er toe doet volgens wijnimporteur Olle Swets en fotograaf Charlotte Marres. Ze besloten een boek te maken en De Wijnboer is het resultaat.

De Wijnboer

Samen met hun portable kitchen reizen Olle en Charlotte langs wijnboeren door heel Europa. Daar waar het allemaal gebeurt koken ze buiten op open vuur voor en met hen koken.

Tijdens hun reizen, bezoekjes aan bijzondere wijnboeren en het koken komen de mooiste gesprekken tot stand. Die verhalen wisten ze te bundelen in het boek De Wijnboer, onder redactie van Parool-recensent Gilles van der Loo.

Geniet van de verhalen achter de wijn en wordt meegezogen in de herinneringen van het stel, aan de hand van de adembenemende foto's en recepten.

Koop De Wijnboer

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kookboeken