YES: Yotam Ottolenghi brengt dit najaar zijn nieuwste kookboek Flavour uit!

Dat je ook dit boek wilt toevoegen aan je collectie is metéén duidelijk

ottolenghi flavour
Ottolenghi Flavour

Yotam Ottolenghi is mijn culinaire held. Sinds ik mijn eerste 'Otto' kocht - groentefavoriet Plenty - was ik hooked en voegde ik elke keer braaf zijn nieuwste bijbels toe aan mijn collectie. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat zijn nieuwste telg Flavour komend najaar in de winkels ligt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Yotam Ottolenghi's nieuwe kookboek Flavour

Ottolenghi's nieuwste boek Flavour draait net als Plenty om koken met groenten. Het leuke is dat hij nu niet alleen aan de hand van de ruim 100 recepten in het boek laat zien hoe bijzonder groenten kunnen smaken.

Hij legt het ook stap voor stap uit, deelt fijne tips en zijn opbouw voor de beste smaakcombinaties. En ja, de gerechten zijn voor doordeweeks én in het weekend.

gerecht uit yotam ottolenghi's boek flavour
Flavour / Yotam Ottolenghi

Bewerking, Combinaties en Producten

Flavour is opgedeeld in drie delen: Bewerking, Combinaties en Producten. In Bewerking komen verschillende kookmethoden aan bod die ervoor zorgen dat groenten nóg lekkerder worden. In het tweede deel Combinaties deelt Yotam vier basiscombinaties die essentieel zijn voor een goede smaak.

Tot slot is er nog Producten, waar je groenten vindt die zo veelzijdig zijn dat ze een hoofdrol in gerechten verdienen. Denk aan de favoriete aubergine, maar ook zoete aardappels en paddenstoelen.

Alsof dat nog niet genoeg is vind je nog een ander vernieuwend stukje in Flavour: het boek is doorspekt met invloeden uit onder andere Zuid-Amerika. Voorbeelden van gerechten zijn auberginedumplings ‘alla Parmigiana’, ‘hasselbacks’ van rode biet met limoenbladboter, uien met misoboter, spicy paddenstoelenlasagne en verrukkelijke groenteschnitzels.

Ottolenghi's Flavour is vanaf 3 september verkrijgbaar in de (digitale) boekhandel. Kan je net als ik niet wachten? Reserveer nu alvast een exemplaar via Bol.com zodat het begin september als eerste bij jou op de deurmat ploft.Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kookboeken