Dit zijn de leukste kookboeken om cadeau te doen

Of gewoon voor op je eigen lijstje.

Product, Text, Font, Graphic design, Design, Brand, Pattern, Logo, T-shirt,
Simpel en TLV

1. TLV

Jigal Krant
Als Het Gouden Kookboek van 2018 staat TLV op de eerste plaats. Deze culinaire liefdesverklaring bevat 100 recepten voor toegankelijke gerechten met originele bereidingen en opvallende ingrediënten. Het is een verrassend kookboek, humoristisch leesboek en inspirerend reisboek in één. Écht een keer wat anders.

Het boek bestel je hier voor € 29,99

2. ELLE Eten Hitparade

Tal Maes
Natuurlijk staat de Hitparade hoog in je boekenlijst. De bundel van succesrecepten uit onze gelijknamige rubriek is een eregalerij van de toppers die het ook - juist! - op een doordeweekse dag goed doen. Vol met altijdgoedrecepten die je blind kunt klaarmaken, is-ie de reddende engel van je dag.

Het boek bestel je hier voor € 19,99

Dit zijn de winnaars van de Kookclub van het Jaar 2019 >

3. Simpel

Yotam Ottolenghi

Het boek Simpel staat - anders dan Ottolenghi’s gebruikelijke werk - voor eenvoud. Het is een collectie aan ongedwongen recepten waar je eindeloos mee vooruit kunt. Simpel op z'n Ottolenghi’s. Verwacht dus geen keiharde basics, maar verrassende, rijke recepten op de kenmerkende manier.

Het boek bestel je hier voor € 29,99

4. Culinair Winterdagboek

Nigel Slater

Slater's voorliefde voor winter leidde tot een ode aan het koude seizoen. Verwacht hier geen kerstkookboek, maar een seizoensfeest voor iedereen die geniet van kille dagen en ijskoude neuzen. Tjokvol met mythen, memories en volksverhalen is het boek écht sfeervol. En dat maakt het charmant.

Het boek bestel je hier voor € 29,99

5. Modern Baking

Donna Hay
Het nieuwe bakboek van de queen of basics is gevuld met simpel lekkers. Met thema's van karamel tot fruit en specerijen staat het ramvol eenvoudige recepten voor gezonde, hartige baksels en geliefde klassiekers. Het perfecte cadeau voor thuisbakkers op elk niveau.

Het boek bestel je hier voor € 35

6. De grote oven van van boven

Yvette van boven
Ben je beste vrienden met je oven, ga dan voor de nieuwe van van Boven. Vol met vis, vlees, vega en zoete ovenrecepten is het boek verrassend en volledig foolproof. Met vrolijke illustraties is het boek niet alleen erg leuk om te geven, maar vooral een feest om uit te koken.

Het boek bestel je hier voor € 20

7. Vegetarisch het jaar door

Anna Jones

Je vega vrienden mag je niet vergeten. Daarvoor tippen wij dit vegetarische kookboek zónder groene smoothies. Met 250 maakbare recepten op basis van maar liefst zes seizoenen kook je het hele jaar echt lekker, zonder vlees. Een topper voor bij de collectie als je het ons vraagt.

Het boek bestel je hier voor €34,99

Sfeerproeven! Dit zijn de leukste kerstmarkten van Europa in 2018 >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst