Messenset: de beste keukenmessen voor thuis

Want een goede messenset is essentieel in elke keuken.

messenset
ELLE Eten

Goed gereedschap is belangrijk in elk vak - zo ook in de keuken. We selecteerden zes messensets die het de hobbykok aangenaam maken in eigen huis.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Jamie Oliver messenset
Wehkamp

Deze set uit de serie van Jamie Oliver bestaat uit drie messen: een koksmes, schilmes en een huishoudmes. Op elk mes staat z'n naam, dus houd je ze altijd uit elkaar - als je het oog er niet voor hebt.

SHOP HIER

2 GLOBAL G-237 messenset
De Bijenkorf

Deze driedelige set bestaat uit een koksmes, steakmes en officemes. Ze zijn gescherpt op traditioneel Japanse manier.

SHOP HIER

3 Norberg messenset
Bol.com

Deze keukenmessen komen per vijf en worden geleverd in een mooi houten messenblok. De set bestaat uit een koksmes, vleesmes, broodmes, keukenmes en groentemes.

SHOP HIER

4 Richardson Sheffield messenblo
Wehkamp

Deze messenset van Richardson Sheffield wordt geleverd in een ovalen blok van wit, zilver en licht hout. De set bestaat uit een koksmes, vleesmes, broodmes, huishoudmes en schilmes.

SHOP HIER

5 Zwilling messenset
Hudson's Bay

Deze set bevat een officemes, universeel mes en koksmes. Het is de meestverkochte set uit het assortiment van Zwilling, die al veertig jaar op de markt is.

SHOP HIER

6 WMF Grand Gourmet messenset
De Bijenkorf

De Grand Gourmet messenset van WMF bestaat uit een groentemesje, groentemes en keukenmes. Ze zijn geslepen met Perfect Cut, waardoor ze lang scherp blijven.

SHOP HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder