Geniale truc: zó krijg je meer dip op je chip

Ja, je doet het al die tijd al verkeerd. Met déze truc heb je nooit meer te weinig dip.

dip-chip trick
kajakikiGetty Images

Feit: de beste feestjes beginnen met een dip. Toch zijn er nadelen aan het eten van chips met dip tijdens een sociale gelegenheid. We hebben het over die ongemakkelijke drang om je vrienden agressief uit de weg te duwen om een plek te bemachtigen, recht voor die bak met dipsaus. Het tweede nadeel is dat je nóóit genoeg dip op je chip krijgt.

Hoewel dat eerste probleem waarschijnlijk niet zo snel gaat veranderen, kunnen we die laatste wél voor je oplossen met deze briljante truc.

Dip-chipverhouding

We weten allemaal dat dubbeldippen in een druk omringde kom verboden is, ongeacht hoe goed jij met je kameraden gaat. Omdat dat dus geen optie is, zijn er nog maar weinig mogelijkheden om de dip-chipverhouding te maximaliseren. Je kunt die knapperige snack onderdompelen totdat je vingertoppen op het punt staan de dip te toucheren, maar daarmee loop je 't gevaar dat je de smaak van de chip teniet doet.

Je kunt ook netjes de rand van een chip dompelen, maar daarmee bereik je de onbevredigende smaak van kwart dip en driekwart naakte chip. Ook niet wat je wilt. Maar wat nou als je het over een heel andere boeg gooit? Wat nou als je een broodje maakt van chips en dip?

Meer dip op je chip

Het spreekt voor zich, maar we lopen er voor 't gemak toch even doorheen. Men neme eerst een chipje. Vervolgens bedek je een kant van die chip met de dip naar keuze. Zoek iets (een mes, of wellicht een andere chip?) om de dip gelijkmatig over je chip te verspreiden; want als dubbeldippen taboe is, zul je waarschijnlijk ook blikken krijgen zodra je de dip met je vingers streelt over je chip. Zodra je chip bedekt is, plaats je er een ander bovenop.

Zo, nu heb je niet alleen dip in overvloed bij iedere hap, maar heb je ook gegarandeerd genoeg chip. Geniaal.

Bron: Delish.com

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hacks