Hack: zo verwijder je gemakkelijk de stickers van je nieuwe servies

Nooit meer plakkerige restjes op je borden, schaaltjes én nagels!

servies
Maria Kovalevskaya / EyeEmGetty Images

Haal je net je gloednieuwe servies uit de verpakking, sta je eerst uren - maar dan ook echt uren - te ploeteren om dat vervelende plakkertje er af te halen. En het ergste scenario: je krijgt de sticker er maar voor een derde af en je nagels gaan eraan kapot. Maar met deze hack van niemand minder dan Martha Stewart is dit verleden tijd.

Zo verwijder je stickers van servies

Martha Stewart staat uiteraard bekend om haar makkelijke recepten en handige tips & tricks waarmee iedere thuiskok zich een chef kan noemen. En ook nu komt de tv-chef met een handige truc waarmee je die vervelende stickers op alle soorten servies kunt verwijderen. Nooit meer halve sticker-resten op je mooie serviesgoed!

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: zo verwijder je vlekken van rode wijn uit je kleding

Wat je allemaal nodig hebt? Een föhn. Ja, echt. Dat is alles. Zet je föhn op een warme stand en blaas ten minste dertig seconden over de prijssticker. Door de warmte lost de lijm op en kun je de sticker gemakkelijk verwijderen.

Zorg er wel voor dat je föhn niet té warm wordt, anders kan het glaswerk of de onderkant van de pan verbranden. Zien hoe het werkt? Kijk dan naar onderstaande video.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Instagram

Het is niet voor het eerst dat Martha Stewart geniale tips deelt met haar volgers via Instagram. Naast dat ze een kijkje geeft in haar privéleven, deelt ze ook foto's van haar gemaakte maaltijden. Zoals dit gigantische gebakken ei met maar liefst tien eieren!

Ook deelt ze een kijkje achter de schermen bij haar kookprogramma's en laat ze zien hoe je je pittige kippenvleugeltjes maakt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar huisdieren die ze maar al te graag op de gevoelige plaat vastlegt.

Bron: The Kitchn

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hacks