Kaasfondue zonder kaasfonduepan? Het kan!

Dus jij zit zonder fonduepan? Welja, wij hebben een slimme oplossing voor je. Dit artikel is gesponsord door Emmi.

Koosfondue zonder pan
Getty Images

Of je grijpt naar een steelpan om het daarmee te proberen, of je scoort een instant fonduepan inclusief smakelijke kaas. Ja, het bestaat! Ha-le-lu-ja.

Kant-en-klare kaasfondue

Niets past beter in het idyllische ‘winterplaatje’ dan een ouderwets avondje kaasfondue. En voor de personen die geen retro fondueset in huis hebben óf geen tijd hebben de kaasfondue te maken, heeft Emmi FONDÜ een oplossing: Emmi All-In-One Fondü, inclusief warmhouder. Nog een leuke bonus: de fondue hoeft niet gekoeld te worden. Prima voor in de kofferbak, mee op wintersport.

Getty Images

Verschillende smaken

Emmi Fondü heeft voor elke kaasliefhebber een Fondü gecreëerd. Zo is er de ‘Original’ kaasfondue, bereid volgens traditioneel recept met echte Zwitserse kazen en witte wijn. Voor de durfal is er ‘Le Gruyère’, die vooral fruitig en pittig van smaak is. Voor het hele gezin is er de ‘Family’: een kaasfondue zonder alcohol die wat milder van smaak is. En mensen met een allergie, niet getreurd, want de laatstgenoemde is lactose- en glutenvrij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hacks