Dit zijn de favoriete restaurants van chef Andrès Delpeut van Bridges

Hij verdiende op zijn 26e al zijn eerste Michelinster en nam vorig jaar de spatel over in de keuken van Bridges, het sterrenrestaurant van Sofitel legend The Grand Amsterdam. Werkt-ie niet, dan kun je hem blij maken met een bordje van een van deze restaurants.

Chef, Cook, Chef's uniform, Workwear, Room, Uniform, Interior design,
Andrès Delpeut

Dit zijn de favoriete restaurants van Dennis Huwaë van Daalder >

Loval Hero

Bij Local Hero serveren ze ontbijt en lunch, de hele dag door. In de keuken staat een topchef en tevens een hele goede vriend mij, die heerlijke ontbijtgerechten maakt.
> Jan van Galenstraat 92H, Amsterdam

Frietfabrique

De beste friet van onze hoofdstad vind je bij Frietboutique. Ik heb heel veel respect voor wat de dames hebben opgebouwd daar vanuit Amsterdam-Zuid.
> Johannes Verhulststraat 107, Amsterdam
> Witte de Witstraat 68, Rotterdam

A-Fusion

Net als vele andere chefs vind ik A-Fusion aan de Zeedijk echt een heerlijke zaak waar je fantastische Oosterse gerechten kunt eten. Je kunt er gedeelde hapjes bestellen en je laten verrassen of je eigen menu samenstellen.
> Zeedijk 130, Amsterdam
> Pieterman 7A, Volendam

Dit zijn de favoriete restaurants van de chefs van Jacobsz >

Het Gebaar

Het Gebaar van Roger van Damme is een sterrenzaak van topkwaliteit, maar toch heel laagdrempelig. Ze serveren er enkel lunch, geen diner.
> Leopoldstraat 24, Antwerpen

De Branding

In deze zaak aan het strand van Noordwijk kom ik echt even tot rust. De bediening is er super en er hangt een heerlijke vibe.
> Koningin Astridboulevard 105, Noordwijk

Rosso Rubino

Rosso Rubino is één van mijn favoriete adressen in Toscane. Je eet er traditionele Toscaanse gerechten zoals cinghiale, ofwel wild zwijn, en goede huisgemaakte pasta’s.
> Via Dell’Opio Nel Corso 34, Montepulciano

Dit zijn de favoriete restaurants van de chefs van BREDA en Guts & Glory >

Atelier Rubuchon

In de Parijse wijk Saint-Germain-Des-Prés vind je nog zo’n zaak van hoog niveau die altijd heel toegankelijk is gebleven. Chefkok Joël Robuchon verdiende er zelfs twee Michelinsterren mee.
> Rue Montalembert 5, Parijs

Café de Flore

Als ik in Parijs ben dan móet ik hier altijd even een tussenstop maken. Het liefst in de ochtend, voor een traditioneel Frans ontbijt.
> Boulevard Saint-Germain 172, Parijs

Uit eten in Amsterdam? Dit restaurant staat op de favorietenlijst van bijna iedere Nederlandse chef >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Where chefs eat