ZOEK

Favoriet! Wij zijn fan van het nieuwe Wolf Atelier

Wij aten onlangs een top steak tatare in de tartar-ia van het Wolf Atelier. Maar er is meer!

gerelateerd
Restauranttips! 10x uit eten in Boedapest
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen
Klaar voor de stad! 10x de leukste restaurants in Sevilla
Wow! Hier eet je binnenkort vegan burgers in regenboogkleuren
Foto: Steak tartare Facebook Wolf Atelier

DE CHEF
Michael Wolf is niet de minste. Hij kookte al eerder de sterren van de hemel met Sergio Herman bij Oud Sluis en sterrenzaak Villa Joya. Maar nu kookt deze Oostenrijkse chef dus in zijn eigen Wolf Atelier op een steenworp afstand van het Centraal Station in Amsterdam.

In een industriële brug om precies te zijn. Wat betekent dat? Er is een zonnig terras en uitkijk over het IJ.

Op de kaart staan gerechten met bijzondere ingrediënten. Het is een kaart zoals geen ander. Heb je ooit lamsrump, gebakken griet of slahartencrème geproefd? Wij wel, en het is heerlijk.

UNIEK
Hou je toevallig ook van steak tartare? Dan zit je hier zeker goed. Geïnspireerd door een tartar-ia in Portugal besloot de Chef dat ook in Amsterdam te proberen. Wat dat inhoudt? Keuze uit wel zes soorten tartare. Steak, zalm, tonijn groenten en meer. Klein, medium of groot. Zodat je hier altijd goed gevuld weggaat. Lees hier meer over de Tartar-ia >  

GAAN?
Zeker. Chef Michael is gepassioneerd, weet wat hij kookt en je kijkt zo z’n open keuken in. Een dikke aanrader. Op zondag is het restaurant gesloten, maar de rest van de dagen is Wolf Atelier gelukkig open voor lunch en diner.

> Wolf Atelier, Westerdokplein 20-brug, Amsterdam

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO