Tijd voor burgers! 8x hamburgers eten in Den Haag

Wie op zoek is naar de lekkerste hamburgers van Den Haag moet bij een van deze acht plekken zijn.

Hamburgers Den Haag
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
1 1. Ich Bin Ein Hamburger
Ich Bin Ein Hamburger

Er gaan geluiden dat je hier de beste hamburger van Den Haag kunt eten. Of het echt de beste is, durven we niet te zeggen. We weten wel dat je hier verschillende soorten burgers kan proberen, die net wat anders zijn. Een burger met confit de canard, vijgen en gepofte knoflook bijvoorbeeld.
> Ich Bin Ein Hamburger, Prins Hendrikstraat 53, Den Haag

2 2. Capriole
Capriole

Middenin de gezellige wijk Binckhorst in Den Haag, waar ook Mama Kelly en Kompaan zijn neergestreken. Je kan er eten en goed koffie drinken. Capriole brandt namelijk hun eigen bonen en chef Diego Buik, die in Rotterdam prijzen won voor zijn hamburgers, zit ook in het complot.
> Capriole, Fokkerkade 18, Den Haag

3 3. BIT
BIT

Vlees, vlees, vlees en hamburgers! Gelukkig kunnen ook niet-vleeseters hier prima terecht.
> BIT, Buitenhof 39, Den Haag

4 4. Firma Pickles
pickles

Deze burgertent heeft een aantal locaties in Nederland en zo ook een op het Centraal Station in Den Haag. Of misschien zie je ze wel een keer voorbij scheuren in hun Foodtruck. Ben je een nieuwsgierig aagje? Ga voor de Sliders proeverij en zet je tanden in drie verschillende burgers.
> Firma Pickles, Stationshal Centraal Station, Den Haag

5 5. Café Franklin
Franklin

Lekker eten hoeft niet per se ingewikkeld te zijn en dat laten zij erg goed zien. Met twee goede burgers op de kaart verdienen zij zeker een plek in deze lijst. Een burger op de houtskoolbarbecue daar zeggen wij geen nee op.
> Franklin, Valkenbosplein 24, Den Haag

6 6. Hudson
Hudson

Hudson beschikt over twee vestigingen, één bij het Statenkwartier en de ander in het centrum. De juicy burger is natuurlijk het toppunt van Amerikaans eten en dat is de keuken van dit restaurant ook.
> Hudson, Lange Houtstraat 9, Den Haag
> Hudson, Aert v/d Goesstraat 21-23, Den Haag

7 7. Burgerz
Burgerz

Hier kun je écht alleen maar burgers krijgen. En heb je geen tijd om neer te ploffen, kun je je hamburger ook meenemen. Ideaal.
> Burgerz, Prinsestraat 23, Den Haag

8 8. Walter Benedict
WB

Bij Walter Benedict staat misschien maar één burger op de kaart, maar deze kunnen we zeker niet vergeten. Deze burger van MRIJ-beef komt van de Green Egg en is misschien niet een heel bijzondere variant, maar wel bijzonder lekker.
> Walter Benedict, Denneweg 69A, Den Haag

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland