18x goede vleesrestaurants door heel Nederland

Voor een fatsoenlijk stuk vlees ben je bij deze vleesrestaurants aan het juiste adres. Laat deze keer wel je vega-vrienden thuis.

vlees-restaurants
The Black Fox Nijmegen
vlees-restaurants
The Black Fox Nijmegen
1 van 18
The Black Fox (Nijmegen)

Dit restaurant/bar/slagerij draait om vlees. Goed vlees, welteverstaan. Zeven dagen per week kun je bij The Black Fox ontbijten, lunchen en dineren. Er staan 22 whisky's op de kaart en het vlees komt direct van de slager. Aan visliefhebbers en vegetariërs is ook gedacht. Voor hen die geen vlees blieven, biedt The Black Fox een smakelijk alternatief.

Burgers, steak, scottish eggs, camembert van de kolen en een gebrande marshmallow toe. Bekijk hier de volledige kaart.

> The Black Fox, Kelfkensbos 32, Nijmegen

vlees-restaurants
Bistro de Bok
2 van 18
Bistro de Bok (Nijmegen)

Bourgondisch genieten, dat doe je bij Bistro de Bok. Met nadruk op genieten. Want dat nemen ze daar bij De Bok heel serieus. Waar ze hun Nieuw Zeelandse topvlees inkopen, willen ze niet verklappen, want dan gaat iedereen ermee aan de haal. Niet zeuren maar eten dus.

> Bistro de Bok, In de Betouwstraat 14, Nijmegen

vlees-restaurants
restaurant Bakker
3 van 18
Restaurant Bakker (Vorden)

Dit restaurant is perfect voor degenen die even weg willen uit de stad. Het wild in, maar dan wel in stijl in het ‘kastelendorp’ Vorden. Boek een kamer en geniet in het restaurant van klassieke vleesgerechten.

> Restaurant Bakker, Dorpsstraat 24, Vorden

vlees-restaurants
a
4 van 18
De Echoput (Apeldoorn)

Het vlees komt niet naar jou. Maar jij moet naar het vlees. Dit bijzondere restaurant ligt midden in het grootste wildgebied van Nederland. Een fijne bijkomstigheid is het hemelse hotel dat bij het restaurant hoort. Na het diner rol je dus zo je bed in.

> De Echoput, Amersfoortseweg 86, Apeldoorn

vlees-restaurants
Salmuera
5 van 18
Salmuera (Amsterdam)

Voor romantiek ga je naar het Latijns geïnspireerde Salmuera. Hier deel je aantrekkelijke vleesgerechten met je tafelgenoot. En vergeet ook niet een bijpassende cocktail te bestellen.

> Salmuera, Rozengracht 106H, Amsterdam

vlees-restaurants
Loetje
6 van 18
Loetje (Amsterdam, Utrecht)

Rechttoe rechtaan vlees eten. Loetje heeft in totaal 10 filialen, waarvan de nieuwste in Utrecht.

> Loetje, o.a. Werfkade 14, Amsterdam en Oudkerkhof 29, Utrecht

vlees-restaurants
Kaagman & Kortekaas
7 van 18
Kaagman & Kortekaas (Amsterdam)

Kom hier als je trek hebt in wild, gevogelte, huisgemaakte charcuterie of als je een oesterwil meepikken. En maak je geen zorgen, hier krijg je zelfs bij je vis een stuk worst. Dat alles in een ongedwongen Parijse sfeer. Daar hebben wij elke dag wel zin in.

> Kaagman & Kortekaas, Sint Nicolaasstraat 43, Amsterdam

vlees-restaurants
Braai
8 van 18
Braai (Amsterdam)

Braai laat het eten naar jou toe komen. Lig je in het park of gewoon op de bank? Dan hoef je dus niet van je plek te komen. Geef ze een belletje en je wordt in no-time voorzien van heerlijke ribs van de braai.

> Braai, Schinkelhavenkade 1, Amsterdam

vlees-restaurants
The Roast Room
9 van 18
The Roast Room (Amsterdam)

Van vis naar vlees. Michiel Deenik opende The Roast Room na het langlopende, daverende succes van zijn restaurant Visaandeschelde. Om zich te richten op, jawel, vlees. Het resultaat is een knappe brasserie met de slagerij in de zaak.

>The Roast Room, Europaplein 2, Amsterdam

vlees-restaurants
a
10 van 18
Ceo Baas van het Vlees (Rotterdam)

Ceo Baas van het Vlees is uitgeroepen tot het beste vleesrestaurant van Nederland en mocht natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Black Angus uit Amerika en ook het befaamde Kobe Wagyu beef uit Japan staan op de kaart.

> Ceo Baas van het Vlees, Sumatraweg 1-3, Rotterdam

vlees-restaurants
Facebook Julius Bar & Grill
11 van 18
Julius Bar & Grill (Amsterdam)

Wow. Wat een toewijding. Bij Julius (Jaspers) Bar & Grill wordt niets aan het toeval overgelaten. Topproducten, top-apparatuur, top-interieur, top-alles eigenlijk.

> Julius Bar & Grill, Ceintuurbaan 256-260, Amsterdam

vlees-restaurants
Graceland BBQ
12 van 18
Graceland BBQ (Amsterdam)

Het hele jaar door bbq’en? Het kan hier bij Graceland Bar-B-Q. En ja, het klopt dat dit een Amerikaans georiënteerd restaurant is. We love it!

> Graceland Bar-B-Q, Jan van Galenstraat 8, Amsterdam

vlees-restaurants
Meat Café
13 van 18
Vleeschcafé Meat Rotterdam (Rotterdam)

Hier wordt gestreefd naar een goed huwelijk tussen vlees en kwaliteit. Dat begint bij de slager. Al het vlees komt van slager Nice to Meat en wordt met liefde bereid. Hier eet je vlees met een verhaal.

> Vleeschcafe Meat Rotterdam, Haringvliet 637, Rotterdam

vlees-restaurants
Facebook Speck
14 van 18
Speck (Utrecht)

‘Veel planken met vlees’ ofwel veel charcuterie. ‘Speck is lekker mannelijk met een zonnig terras’ - wordt er hier op de redactie geroepen. Gaan dus!

> Speck, Ledig Erf 10, Utrecht

vlees-restaurants
Facebook B.I.T.
15 van 18
B.I.T. (Den Haag)

Best. In. Town. Hier wordt het vlees bereid in een Josper Grill, waardoor het een karakteristieke rokerige smaak krijgt. Lekker!

> B.I.T., Buitenhof 39, Den Haag

vlees-restaurants
Beers & Barrels
16 van 18
Beers & Barrels (Utrecht)

Als je vlees zegt, zeg je meestal bier. Dat hebben ze bij Beers & Barrels begrepen. De bierkaart lijkt eindeloos en als dat niet genoeg is, kan je zelfs je eigen taptafel reserveren. Oh ja, en het vlees? Uitmuntend.

> Beers & Barrels, Oudegracht a/d Werf 125, Utrecht

vlees-restaurants
Worst
17 van 18
Worst (Amsterdam)

Bij Worst verkopen ze worst. Maar dan wel echt de lekkerste worst die je kan krijgen in Amsterdam. De huisgemaakte paté is om je vingers bij af te likken.

> Worst, Barentszstraat 171, Amsterdam

vlees-restaurants
a
18 van 18
South of Houston (Den Haag)

South of Houston (SoHo) is geïnspireerd op de wijk SoHo in New York en dat komt terug in het interieur en de sfeer: classy en ongedwongen. Ze staan bekend om hun dry-aged vlees: langzaam gerijpt vlees in hun eigen koelcel. Het resultaat? Supermals vlees.

> South of Houston, Lange Houtstraat 03, Den Haag

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Nederland