Paasbrunch bestellen! 5 opties om de lekkerste brunch te laten bezorgen

Want paasbrunch bestellen is niet alleen makkelijk - deze zijn ook nog eens extra speciaal.

paasbrunch neni amsterdam
Neni

De Paasbrunch dit jaar lekker thuis laten bezorgen? We geven je groot gelijk. Zeker nu restaurants op volle toeren thuisbezorgen. Koken doe je volgend jaar wel weer, niet? We selecteerden vijf fijne opties om een paasbrunch te bestellen. Van doe-het-zelf tot superdeluxe.

Paasbrunch Box Pesca x Lolo

Deze luxe Paasbrunch Box is álles wat je wilt eten met Pasen, maar geen zin in hebt om het zelf te maken. Pesca verzorgt de coquilles, gravad lax, Hollandse garnalen, eitjes, blini's met haringkaviaar, broodjes en jus d'orange. Lolo vult 'm aan met vitello tonnato, burrata en charcuterie.

Een bomvolle tafel zonder al teveel moeite; veel ingrediënten zijn al voor je bereid. Het opmaken kost je twee keer knipperen met je ogen, de oven voorverwarmen spreekt voor zich en een kind kan de coquilles doen. Bij wijze van, dan. Kost dat? € 65,- voor twee man, te bestellen vanaf 26 maart en bezorgd door het hele land.
> Paasbrunch Box Pesca x Lolo

Neni's Easter Brunch

Zelfde prijs, net even anders: de Easter brunch box van Neni heeft - uiteraard - een Midden-Oosters tintje. In de paasbrunch zit onder andere versgebakken challah, shakshuka en falafel, plus nog meer dips, salades en een stuk cheesecake. Neni doet helaas niet aan bezorgen aan huis - afhalen doe je dus in Amsterdam op 3, 4 of 5 april.
> Neni's Easter Brunch

Crisp

Geen kant-en-klare paasbrunch, maar wel ontzettend lekkere recepten die je met één klik naar je mandje verplaatst. Online supermarkt Crisp komt de verse producten bij je thuis bezorgen, waarna jij de keuken in kunt. Bij ons op het menu? In ieder geval babka met chocolade en pistache en plaattaart met bietjes en raapstelencrème.
> Bestellen via de Crisp app

Okura's Paasbrunch Box

De inhoud van de paasbrunch van Okura is een combinatie van de verschillende restaurants in het hotel. Twee dozen vol met verschillende broodjes, hartige gerechten en zoet. In detail? Een tipje van de sluier: aspergesoep met mimosa crumble, oosterse zalm, een éclair van ganzenlever en kweepeer, gevulde eieren met Hollandse garnalen en mascarpone, wentelteefjes en een exotisch paasei.

Voor € 100 voor twee personen kun je klaar zijn, maar Okura zou Okura niet zijn als je niet nog verder zou mogen uitpakken. Met champagne, paaschocolade of kaviaar van Ciel Blue, bijvoorbeeld. Afhalen in Amsterdam, of thuisbezorgd tot aan Amstelveen.
> Okura's Paasbrunch Box

Lindenhoff paasbrunch box

Met producten van de Lindenhoff weet je dat je goed zit. In de paasbrunch box vind je zó veel, dat je van de restjes op Tweede Paasdag waarschijnlijk nog plezier hebt. Verschillende broden, kazen, eieren, ham, sinaasappels voor jus en deeg voor verse advocaat-madeleines.

Ook leuk: de paasei-box met recepten en ingrediënten voor roerei met gerookte zalm, oeufs en cocotte een Dutch baby pancake met fruit. De paasbrunch is € 87,50 voor vier man, de paasei-box € 59,95 - bezorgd door heel Nederland.
> Lindenhoff paasbrunch

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Alles voor Pasen