Boek een staycation bij de Foodhallen: culinair de wereld rond in één dag

Check in met je food-paspoort en bereid je voor op een culinaire trip langs diverse werelddelen, om vervolgens te overnachten in een van de naastgelegen hotels.

foodhallen rotterdam
Foodhallen Rotterdam

Veel vakantieplannen lijken deze zomer in het water te vallen. Daarom bieden de Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam én Den Haag smakelijke staycations aan.

Dit artikel verscheen eerder bij JAN Magazine

Check in met je food-paspoort en bereid je voor op een culinaire trip langs diverse werelddelen. Aan het eind van de avond ga je direct door naar het naastgelegen hotel voor een afsluitende overnachting in stijl. Uiteraard helemaal safe and sound, met anderhalve meter afstand en strenge hygiëneregels.

Culinair genieten én lekker slapen

Voor € 150 ga je met twee personen uitgebreid uit eten in de Foodhallen en overnacht je in een van de naastgelegen hotels. In Amsterdam is dat Hotel de Hallen, in Rotterdam slaap je bij Room Mate Bruno, dat zich in het monumentale pakhuis op de Wilhelminakade bevindt. Reis je naar Den Haag, dan kun je na het uitgebreide eten overnachten bij The Collector Hotel. De volgende ochtend krijg je een lekker ontbijt.

Boeken?

Meer informatie vind je op foodhallen.nl/staycation. Meteen boeken? Dat kan via onderstaande links.

Amsterdam
Den Haag (gebruik promocode: Stay&Taste)
Rotterdam

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder