Hotel Scheepskameel: logeer én dineer nu 1,5 meter proof

Hotel Scheepskameel is geopend, middenin Hotel The Exchange. We vertellen je precies hoe dat zit.

hotel scheepskameel
Hotel Scheepskameel

Waar het altijd vanzelfsprekend was om na een uitgebreid diner een hotelkamer te kunnen boeken om daar eens flink uit te buiken, is dat nu voorlopig nog even niet mogelijk. Gelukkig is de mens nogal inventief en worden er steeds meer oplossingen bedacht om tóch een beetje te kunnen genieten. Daar is nu een heel fijn iets bijgekomen, namelijk: Hotel Scheepskameel.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dit artikel verscheen eerder bij ELLE Decoration

Hotel Scheepskameel

Dit tijdelijke hotel is geboren uit Hotel The Exchange en restaurant Scheepskameel in Amsterdam. Otto Nan (Hotel The Exchange) en Pieter Smits (Scheepskameel) vonden dat het hoog tijd werd weer eens een ouderwets avondje uit te kunnen beleven. Zo kwamen ze dan ook op een briljant idee. Boek een overnachting in Hotel The Exchange en krijg een tweede kamer voor je privé-diner van het Scheepskameel gratis.

Hoe het werkt? Je boekt dus een kamer bij The Exchange, en dan koop je er het 'Hotel Scheepskameel'-pakket bij. Zo kun je met twee personen voor € 90 genieten van een driegangenmenu van Scheepskameel, een ontbijtmenu van Café Stock en heb je dus een extra kamer tot je beschikking om deze lekkernijen op te eten. Klinkt goed, toch? En dus helemaal 1,5 meter-proof, want het personeel zorgt ervoor dat alles op afstand wordt geserveerd.

Bekijk ook: deze bar brengt je terug naar de 80's en 90's

Zo wordt ook maar maximaal de helft van The Exchange getransformeerd tot deze tijdelijke private dinner spaces, en worden het voor-,hoofd-, en nagerecht op het gewenste moment tot aan de dinerkamer gebracht. Inclusief goede Duitse wijn. Even zelf op tafel zetten dus, maar als dat alles is? Let's go! Oh ja, en je buikt na het uitgebreide diner dus lekker uit in je hotelkamer, vlakbij de dinerkamer. Ben je even enthousiast als wij? Boek dan snel bij Hotel Scheepskameel. Veel plezier!

hotel the exchange
Hotel The Exchange, in Amsterdam
The Orange Backpack


Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder