Kookclub of hobbykok? Dan moet je eens bij Taste of Okura geweest zijn

In de kelder van het hotel zit iets heel bijzonders verstopt.

Taste of Okura
Okura Hotel

Dat je voor goed eten bij Hotel Okura Amsterdam moet zijn, moge duidelijk zijn. Op de begane grond vind je het bijzondere Yamazato met één ster, in het topje van de toren zitten er bij Ciel Bleu zelfs twee verstopt. En dan hebben we het nog niet eens over de rest van de horeca gehad. Maar wist je dat er in de kelder nog iets spannends verstopt zit?

Taste of Okura

Een trap naar beneden brengt je bij Taste of Okura, het kookdomein van chef Louise O'Hare. Wat het daar zo bijzonder maakt? Je staat bij Taste of Okura zelf achter de pannen. O'Hare leert je er de kneepjes van het vak, jij zet de gerechten in elkaar. Of je nu hobbykok bent en eens extra culinair wilt doen, of lid bent van een ervaren kookclub, in de exclusieve kookstudio is plek voor alle soorten cheffies.

Kookworkshop

In 4,5 uur tijd leidt O'Hare je langs verschillende bereidingstechnieken, verse ingrediënten en mooie gerechten. Aftrappen doe je in de Wine Room met uitleg en een aperitief in de hand, daarna wordt het gezelschap opgesplitst achter de kookeilanden om de handen uit de mouwen te steken. Ieder zijn eigen taak, dus stilstaan is er niet bij. En dat wil je ook niet; in een keuken uitgerust zoals deze kookt menig mens niet vaak.

Menu

Wat je met je gezelschap op tafel zet? Een driegangenmenu met bijpassende wijnen. Het menu wisselt regelmatig en is seizoensgebonden, denk: paddestoelen, asperges, kreeft en meer van zulks. Kom je vaker, dan wordt het niveau opgeschroefd. En wat je maakt, eet je natuurlijk zelf op én neem je mee naar huis in de vorm van de receptuur. Nieuwsgierig? Lees hier meer over Taste of Okura, en meld je gelijk aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland