Yes! Onze lievelingskaaswinkel opent een kaasfondue pop-up

Waar je de hele winter terechtkunt.

Fondue Kaasfondue Restaurant
Nina Van Der Kleij / EyeEmGetty Images

Beter nieuws dan dit op de donderdagmorgen ga je niet krijgen: er komt een nieuw kaasfonduerestaurant in Amsterdam. En niet zomaar een. Het zijn de mannen achter de Kaaskamer - onze vaste stek voor een broodje afhalen - die 'm openen. Kaasfondue extraordinaire.

De Kaaskamer

Al sinds jaar en dag zit de Kaaskamer in de Amsterdamse Jordaan. De winkel staat tot de nok vol met binnen- en buitenlandse kazen, dik 350 stuks. Het idee om die te smelten en serveren kwam echter pas nu. Precíes op tijd nu de vingerkootjes onder nul geraken.

Fondue van de Kaaskamer

Al zijn de mogelijkheden met kaasfondue eindeloos - zeker wanneer je ook nog een kaaswinkel bezit -, is er bij FONDUE gekozen voor vier favorieten op het menu. Frans, Zwitsers en Hollands, mét bijpassende wijnen. Op Mont d'Or Monday heeft de zaak een thematintje en draait alles om de Franse winterkaas. En er is meer: gorgonzola-ijs op de Sunday Market en kaasfondue uit het vuistje naast de ijsbaan rond de kerst.

Westerpark

Het is de ijswinkel in Westerpark die in de wintermaanden plaats maakt voor FONDUE van de Kaaskamer. Van november tot maart kun je aanschuiven in het pop-uprestaurant. We spreken 'm voor het eerst uit: kom maar op met die winter.

> FONDUE van de Kaaskamer, Gosschalklaan 7, Amsterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland