Fenix Food Factory: overdekte markt in Rotterdam

Zo rauw als Berlijn, en zeker zo lekker!

Fenix Food
Fenix Food

Zeven ondernemers zijn er te vinden in de Fenix Food Factory. Zoals de Kaapse Brouwers, met naast een bierlokaal om te proeven, ook een schat aan bieren in de winkel. Naast de Kaapse Brouwers zit Rechtstreex, met op dit moment groente rechtstreeks van de boer en op termijn soepen en hartige gerechten. Tegenover het bierlokaal zit Jordy's Bakery, met zuurdesembrood waar je het water van in de mond loopt.

Ken je onze Rotterdamse favorieten al? >

Ook tref je er Cidercider, de eerste ciderwinkel van Nederland. Daar tegenover zit Firma Bijten met een volwaardige slagerij (Firma Bijten is vooral bekend om hun paté). Kaas haal je bij Kaasboerderij Booij en een eindje verderop wordt er koffie gebrand door Stielman. En heb je alles gevonden wat je hebben moest, dan wacht een zonovergoten terras aan het water.

Omdat er plek zat is, worden er ook een hoop activiteiten georganiseerd, zoals workshops kaasmaken en verschillende proeverijen.

> Fenix Food Factory, Veerlaan 19, 3072 AN Rotterdam. Woensdag tot en met zondag open.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland