7x goedkoop eten in Breda

Lekker maar betaalbaar eten? Wij regelen het voor je. Hier een aantal goede en leuke restaurants waar je een net bedrag af kunt rekenen voordat je de deur uit loopt. Als je het niet te gek maakt natuurlijk, want dat gebeurt ons soms nog wel eens per ongeluk.

breda-restaurants
The Tiger Club

1. El Patio

El Patio is een pintxos- en wijnbar gelegen aan de haven van Breda. De pintxos liggen uitgestald op de bar en af en toe komt de bediening met dienbladen rond waar je de kleine hapjes vanaf kunt pakken. Als je dit natuurlijk vaak doet, dan loopt de prijs snel op, dus oppassen. Ook kun je van de kaart raciones bestellen, dit zijn iets grotere gerechten als patatas bravas met vurige salsa en rosé gebraden lomo met mousseline. Het restaurant straalt warmte en gezelligheid uit en je waant je heel even in de Spaanse leefwereld. Met lekker weer is de binnentuin een goede aanrader, met een kan sangria natuurlijk.
> El Patio, Haven 7, Breda

2. Den Boerenstamppot

Dit familierestaurant bestaat al 45 jaar en is daar is weinig tot niks aan veranderd in de afgelopen jaren. De geruite gordijnen hangen er waarschijnlijk nog hetzelfde bij als 45 jaar geleden, maar dat heeft bij dit restaurant zo zijn Oud-Hollandse charme. Het concept noemen ze simpel en doeltreffend. Je eet hier voor € 10,50 een driegangenmenu dat iedere dag wisselt. Aan de naam kun je waarschijnlijk wel raden wat er voornamelijk op het menu staat.
> Den boerenstamppot, Schoolstraat 3-5, Breda

3. De Pasta Kantine

Dit restaurant wordt geïnspireerd door de Italiaanse keuken en zoals de naam al zegt, zijn ze er gespecialiseerd in pasta's. Wij bestelden bruschetta's en brood vooraf en natuurlijk een pasta als hoofdgerecht. Zit je even krap bij kas, dan kun je hier rond de € 12 lichter weer naar naar buiten lopen met een volle maag.
> De Pasta Kantine, Veemarktstraat 72, Breda

4. Taqueria Tacobar

Na de eerste vestiging in Amsterdam Oud-West is Taqueria Tacobar doorgegroeid naar een tweede vestiging in Breda. De taco's zijn natuurlijk waar het hier om draait, je kunt uit verschillende vullingen kiezen. Een paar honey-lime-tequila chicken legs en avocadofriet erbij en je ben klaar. Hoe het hier precies is, kun je wel baseren op het stukje dat we speciaal over de zaak in Amsterdam hebben geschreven.
> Taqueria-tacobar, Nieuwe Ginnekenstraat 2, Breda

5. The Tiger Club

Neem hier een kijkje in de Aziatische keuken en proef de oorsprong van het originele streetfood die je in Azië op straat in kraampjes kunt krijgen. Denk hierbij aan loempia's, buns, ramen, dimsum en nog veel meer. De gerechten hebben het formaat van tussengerechten, zijn bedoeld om te delen en hebben een leuke prijs. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt.
> The Tiger Club, St. Janstraat 4, Breda

6. Tortillas

De invloeden van de Mexicaanse keuken komen steeds vaker terug en nu ook op de Grote Markt in Breda. Je kunt hier dineren in Latijns-Amerikaanse sfeer en je buik rond eten met quesedillas, enchiladas, burritos, fajitas en meer. Aan de achterkant van het restaurant zit een binnentuin, waar het met lekker weer goed vertoeven is onder het genot van een flinke portie nacho's en een Desperados.
> Tortillas, Grote Markt 44, Breda

7. Da Attilio

Het oudste specialiteitenrestaurant van Breda en dat proef je ook wel aan de gerechten. Je kunt hier niet alleen pizza's en pasta's eten, maar de hele Italiaanse keuken met alles erop en eraan. Het heerlijk oubollige interieur voert je terug naar het oude Italië. Misschien zou het een kleine opfrisbeurt kunnen gebruiken, maar wie weet is dat wel het geheim van het authentieke zaakje.
> Da Attillo, Grote Markt 25-37, Breda

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland