Aziatisch eten in de hofstad! 13x Aziatische restaurants in Den Haag

In Den Haag zitten zo veel goede Aziatische restaurants, dat het wel de Aziatische hoofdstad van Nederland wordt genoemd. Kijk hier wat de beste plekken zijn voor Chinese dimsum, Japanse sushi en Indonesisch soulfood.

aziatisch eten den haag
Getty Images

Little V

V for Vietnamese. Al vanaf het begin is Little V een doorslaand succes. Hier kom je voor verse loempia’s, frisse cocktails en een knap interieur alsof je in Zuid-Azië zit te eten (op de goede manier).
> Little V, Rabbijn Maarssenplein 21, Den Haag

Kee Lun Palace

Nǐ hǎo! Dit is een Chinees op z’n Chinees. Grote, ronde tafels, kordate bediening en heel veel Chinese gezinnen die aan het dimsummen zijn.
> Kee Lun Palace, Wagenstraat 95, Den Haag

Dayang

Indonesisch eethuisje Dayang staat al 17 jaar op dezelfde plek in de Prinsestraat. Ze hebben maar 5 tafels en 10 zitplekken. Het goede nieuws is dat je ook kunt afhalen.
> Dayang, Prinsestraat 65, Den Haag

Kiraku

Als je het aan de Hagenaars zelf vraagt, roepen ze allemaal dat Kiraku de beste Japanner van Den Haag is. En daar zouden ze beste wel eens gelijk in kunnen hebben.
> Kiraku, Toussaintkade 31, Den Haag

Ponsawan

Deze Thai op de Fluwelen Burgwal zit altijd bomvol. Dat komt ongetwijfeld door de authentiek Thaise gerechten. Voor wie durft: er staan zelfs kikkerbillen op het menu!
> Ponsawan, Fluwelen Burwal, 11c, Den Haag

Soeboer

Het verhaal wil dat Soeboer het eerste Indonesische restaurant van Nederland was. Ze begonnen in 1958 en zijn nog altijd een begrip in het Haagse.
> Soeboer, Brouwersgracht 29, Den Haag

Han Ting

East meets West bij Han Ting. Die ontmoeting heeft goed uitgepakt, want chef Han kreeg al snel een Michelinster. Chinees op z’n Frans zullen we maar zeggen.
> Han Ting, Prinsestraat 33, Den Haag

Maharani

Eerlijk is eerlijk: rondom de Indiase keuken blijft het de afgelopen tijd wat stil. Dat is ontzettend jammer, want er is een aantal Indiase restaurants waar je heel goed kunt eten. Maharni is daar een voorbeeld van. Hier eet je de pittigste curry’s van Den Haag en omstreken.
> Maharani, Noordeinde 93, Den Haag

Full Moon

Dit Kantonese restaurant ligt op het randje van het Haagse Chinatown. Wat vind je er? Dimsum natuurlijk!

> Full Moon, Gedempte Burgwal 24-25, Den Haag

Si Des

De dames van Si Des kookten eerst in de Markthof, maar kregen al snel een grotere, eigen plek een tiental meter verderop op het Rabbijn Maarssenplein. Dit is authentiek Indonesisch eten op z’n best.
> Si Des, Rabbijn Maarssenplein 7, Den Haag

Full Moon City

Als je Full Moon City zegt, zullen veel mensen niet weten waar je het over hebt. Zeg je de ‘roltrap-Chinees’ dan begrijpt iedereen je meteen. Waarom het de roltrap-Chinees is? Omdat je met een roltrap naar de ingang van het restaurant gaat.
> Full Moon City, Achter Raamstraat 75, Den Haag

Oni

Een van de beste Japanners van het land is Oni. Het minimalistische interieur doet het nog altijd goed en is tijdloos gebleken. Dit is altijd een veilige keus om topsushi te eten.
> Oni, Prinsestraat 35, Den Haag

Umani by Han

Umami is opgezet door chef Han van Han Ting. Hier draait het omfood sharing. Umami is overigens een stuk laagdrempeliger dan Hans sterrestaurant in de Prinsestraat.
> Umami, Buitenhof 46, Den Haag

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland