ZZP’ers opgelet! Dit zijn de fijnste café’s om in te werken in Utrecht

Utrecht heeft een batterij aan café’s om in te werken.

vlees-restaurants
Beers & Barrels

Utrecht heeft een batterij aan café’s om in te werken. Neem plaats aan de lange tafels, bestel een goede kop koffie plus een broodje en ga aan de slag!

Broei

Aan de Oosterkade, die trouwens steeds gezelliger wordt, zit Broei. Een gezellige plek vol planten, lekkere thee en koffie. Oh, en van donderdag tot zondag kun je er ook eten wat de pot schaft. Handig voor als je moet overwerken.
> Broei, Oosterkade 24, Utrecht

Blackbird

Koffie en vintage is de slogan van Blackbird. En niets is minder waar. Je drinkt er prima koffie en zit op vintage meubels die je, als je wilt, ook kunt kopen. Van racefietsen aan de muur tot de kunstwerken van beginnende kunstenaars, ze kunnen zo van jou zijn.
> Blackbird, Oudegracht 222, Utrecht

10x recepten met zoute karamel >

The Village

The Village is een populaire plek onder bebaarde hipsters met tattoos. The Village zit op de Voorstraat, dus midden in de stad. Met fijne muziek op de achtergrond kun je je hier makkelijk een dag vermaken. En de koffie is een van de lekkerste van Utrecht.
> The Village, Voorstraat 34, Utrecht

Koffie & Ik

Proef hier vooral de huisgemaakte appeltaart en voor de lunch het broodje Old Lombok kaas met veldsla, want die komt uit de buurt. Koffie & ik is een rustige plek om de hele dag te door te tikken.
> Koffie & ik, Vleutenseweg 169, Utrecht

Noen

In Utrecht-Oost, vlak bij het Wilhelminapark, zit Noen. Neem plaats op een van de hoekbanken en probeer er een keer het uitgebreide ontbijt.
> Noen, Jan van Scorelstraat 8, Utrecht

Voor als je niet aan het werk bent: de favoriete restaurants van chef Michael Wolf >

Koffie Leute

Aan de Oosterkade moet je zijn, want schuin tegenover Broei zit Koffie Leute, de eerste filterkoffiebar van Utrecht. Hier is geen keuken dus je neemt je eigen lunch mee. Alleen in het weekend worden wentelteefjes gebakken. De inrichting doet denken aan een knusse huiskamer.
> Koffie Leute, Westerkade 30, Utrecht

'T Koffieboontje

Deze espressobar zit er nog niet zo lang, maar hij is sinds zijn komst niet meer uit Utrecht weg te denken. Het interieur is ook tof. We zijn groot fan van de houten hangstoel.
> ’T Koffieboontje, Oudgracht 91, Utrecht

Broers

Broers is een ruim en gezellig café met een prachtig glas-in-lood dak om onder te zitten. Word je gewoon blij van. Werken was nooit zo leuk.
> Broers, Janskerkhof 9, Utrecht

Ludwig

Ludwig heeft een ellenlange tafel om aan te werken en een fijne bank om in neer te ploffen om bij te komen van de harde arbeid. Heb je verdiend.
> Ludwig, Drift 9, Utrecht

Aan het werk in Rotterdam? Check dan deze hotspotlijst >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland