8x picknick deluxe voor boot of park in Amsterdam

Wat gaat er boven picknicken in park of boot? Juist, de picknick die voor je geregeld wordt. We tippen 8 plekken in Amsterdam waar je een mand, tas of kist vol lekkernijen kunt oppikken.

Picknick, Amsterdam
Getty Images

BORRELPLANK AMSTERDAM

Schrik niet: voor zestig piek bezorgt Floor van Borrelplank Amsterdam een plank op een locatie naar keuze in Amsterdam. De plank is welgeteld voor zes man, dus die €60 wordt al snel een tientje per persoon. Bij je plank kun je een bijpassende wijn bestellen. En als je er vaker bestelt, krijg je de plank er gratis bij. Op de website van Borrelplank Amsterdam kun je kiezen uit een Franse, Mediterrane, Mexicaanse of Aziatische plank. Wij kozen een mix tussen de Franse plank en een Mediterrane met onder andere Franse kazen, brioche met paté, quiche Lorraine, zalm met truffelolie en droge worst. Olé! Formidable!
> Borrelplank, contact met Floor via de website, +31 6 239 118 96

Caulils

Het team van traiteur Caulils weet precies wat lekker is en stopt het met liefde voor je in een koelbox, incl borden en eetgerei. Er zijn twee varianten, de gewone en de luxe met onder andere champagne, kreeft en zalm uit Alaska. Maar de gewone mag er ook zijn met witte wijn, boquerones, Olde Remeker, Iberico-worst en artisjoktapenade. De gewone variant kost € 28,50 voor twee, de luxe € 89,50. De gewone pik je à la minute op, de luxe ’s ochtends even reserveren.
> Caulils, Haarlemmerstraat 115, 020-412 0027

Bluespoon @ Andaz Hotel

Bluespoon (in Andaz Hotel op de Prinsengracht) helpt bij trek muiterij voorkomen en komt met een speciaal bootmenu. In geval van acute nood bekijk je online het menu en bel je als de donder je gerechten door. Binnen een half uur staat er een mand klaar, uiteraard met borden, bestek en servetten. Aanrader? Wij waren fan van de oesters en de crudites met dip.
> Bluespoon, Prinsengracht 587, 020-523 1250

Picnic Company

Bij Picnic Company bestel je picknicks in alle soorten en maten, van een Provençaalse picknick tot een complete high tea on the go. Je kan de mand ophalen, maar brengen doen ze ook (tegen meerkosten). Je bestelt er al een vanaf € 17,50. Minimaal één dag van tevoren online of telefonisch reserveren.
> Picnic Company, Nieuwe Prinsengracht 86G (woonboot), 06-24239009

Pizzabakkers

Pizzabakkers hebben een Pizza & Prosecco Picknickpakket voor in ’t park. Een grote shopper met daarin een fles prosecco (met schroefdop), glazen en natuurlijk pizza. À la minute afhalen kan, prijs is afhankelijk van welke prosecco en pizza je bestelt.
> De Pizzabakkers, 4 verschillende locaties in Amsterdam

Herengracht

Trek? Check online de menukaart van restaurant Herengracht en bel je keuze door. Twintig minuten later kan je aanmeren om je kost op te halen.
> Restaurant-Bar Herengracht, Herengracht 435, 020-616 2482

Peperwortel

Vaste uitvalsbasis voor Vondelparkgangers met trek is traiteur Peperwortel. Lekkere mediterrane gerechten on the go, evenals een fles prosecco of een brew van Butcher´s Tears.
> Peperwortel, Overtoom 140, 020-685 1053

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots