Buiten de deur werken? Dit zijn de 10 fijnste cafés slash werkplekken in Den Haag

Wist je dat de ‘innovatie’ van een land wordt gemeten door het tellen van het aantal cafés dat geopend wordt? Enfin, dit zijn de beste werkplekken in Den Haag waar je als kantoorloze bikkel of student, terecht kunt met je laptop, smartphone en oordoppen.

flexwerken cafes den haag
Café Crunch

Wist je dat de ‘innovatie’ van een land wordt gemeten door het tellen van het aantal cafés dat geopend wordt? Enfin, dit zijn de beste werkplekken in Den Haag waar je als kantoorloze bikkel of student, terecht kunt met je laptop, smartphone en oordoppen.

Tekst: Asha Bechan

The Bookstore

Bij The Bookstore verkopen ze behalve een van de beste koppen koffie van de stad, ook boeken en tijdschriften. Zelfs het meubilair staat te koop. Het is vooral de rust die deze zaak tot een van de prettigste werkplekken maakt.

> The Bookstore, Noordeinde 39a, Den Haag

Crunch Café

Crunch bestaat al ontiegelijk lang. En het zit er nog steeds altijd vol. In deze populaire buurt stikt het namelijk van de ZZP’ers die zich hier graag verzamelen.

> Crunch Cafe, Piet Heinstraat 108a, Den Haag

Café Zèta

De Zèta heeft altijd al creatievelingen, studenten en ZZP’ers aangetrokken. Dat zal te maken hebben met de uitstekende koffie en de smakelijke boterhammen. De locatie in het midden van het de Grote Markt is ideaal. Klaar met werken? Dan pak je een biertje in een van de oudste kroegen van Den Haag, de Zwarte Ruiter naast de Zèta.

> Cafe Zèta, Grote Markt 28, Den Haag

D. E Café

Stel, je trein heeft vertraging en je wil snel iets aftikken en opsturen en tegelijkertijd ook een koffie naar binnen werken. Loop dan het Centraal Station aan de achterkant uit en struikel het D. E Café in. De perfecte plek voor haastige spoed.

> D. E Café, Anna van Bueren 41a, Den Haag

De Bakkerswinkel

Dit ruime café heeft alles wat je als ZZP’er nodig hebt. Wifi, koffie, een ruime lunchkaart en een heleboel katten om je af te leiden.

> De Bakkerswinkel, Torenstraat 142, Den Haag

Hometown

Hier wordt het werken je wel heel makkelijk gemaakt. Rustige muziek, lekkere koffie en simpele broodjes. En heb je even genoeg van het werken, nestel je dan in de comfortabele bank die in de zaak staat.

> Hometown, Buitenhof 4, Den Haag

Yoghurt Barn

Nieuw, nieuw, nieuw. Op de Plaats, midden in het centrum, zit sinds kort Yoghurt Barn. Dat betekent veel thee en verse yoghurt (kokos, soja, koe, etc) met noten, fruit en zaden naar je eigen smaak. Ook leuk is de 10% korting die elke student krijgt op de hele rekening.

> Yoghurt Barn, Plaats 25, Den Haag

Blossom

De ultieme werkplek. Ruim, licht, heerlijk koffie en een goede lunchkaart. Vergadering? Geen probleem, boven verhuren ze daar een speciale ruimte voor. En voor de locatie vlak achter het Vredespaleis krijgen ze ook nog eens bonuspunten.

> Blossom, Anna Pauwlonastraat 70c, Den Haag

BijClarence

Wat is er eigenlijk niet leuk aan deze knappe zaak? Alles wat je nodig hebt, vind je hier: goede wifi en heerlijke taart om het werken extra leuk te maken.

> BijClarence, Piet Heinstraat 60a, Den Haag

The Coffee Company

Een paar minuten lopen van Centraal Station richting de stad en je komt deze fijne flexwerkplek tegen. Je zal niet de enige zijn met je laptop opengeslagen. Zit het hier vol? Wijk dan uit naar de The Coffee Company op het Noordeinde.

> The Coffee Company, Korte Poten 21, Den Haag

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland