Geheime hotspot! Taka Japanese Kitchen in Amsterdam

Deze Japanse lunchhotspot zit, nogal verstopt, bovenin de bekendste toko van de Amsterdamse Zeedijk: Dun Yong.

geheime hotspot
Getty Images

Wat ons betreft is het tijd dat Taka's okonomiyaki (hartige Japanse pannekoek) en ramensoep niet meer zo geheim is. Maar nu niet allemaal tegelijk op komen draven, want Taka staat er in z'n eentje. En als je er dan toch bent, heb dan een beetje geduld. Arigato!

Okonomiyaki

De naam van deze Japanse hartige pannekoek is afgeleid van de woorden okonomi en yaki, wat vrij vertaald 'gegrild zoals je wilt' betekent. De basis bestaat uit okonomiyaki-beslag, kool, kleverige udon en een speciale okonomiyakisaus. Bij Taka bestel je er een voor €6. En met alle toppings (beef, kaas, garnaal) betaal je €9.

Getty Images

Taka's okonomiyaki met álle toppings

Waar?

Eerder stond Taka op het Waterlooplein, maar nu heeft hij een eigen keuken in het topje van toko Dun Yong op de Amsterdamse Zeedijk. Taka heeft ook een Facebook-pagina die je in de gaten kunt houden om de teleurstelling van een dichte deur op een hongerige maag te voorkomen.

Taka Japanese Pancakes

Ramensoep voor een tientje én ramen met een mooi uitzicht ;)

Openingstijden (onder voorbehoud)
Woensdag t/m zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

> Taka Japanese Pancakes, Stormsteeg 9, Amsterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland