Hotspots: 14x koffie drinken in Den Haag

Voor Hagenaars en Hagenezen is hun ´bakkie´ elke ochtend heilig. Dat is waarschijnlijk ook waarom koffietenten daar als paddenstoelen uit de grond schieten. We tippen de 14 favoriete leutplekken van de locals.

koffie drinken den haag
Bij Clarence

Anne & Max

Koffie, broodjes, sappen en soepen. Alles bij Anne & Max is to go. Hun doel is ervoor te zorgen dat jij lekker en tegelijk gezond eet, ook al ben je onderweg en heb je haast.

> Anne & Max, Korte Poten 63, Den Haag

Bij Clarence

Sinds een paar jaar is bijClarence Koffie en Brood een echt begrip in het Haagse Zeeheldenkwartier. Je drinkt er heerlijke koffie gepaard met kostelijke taarten en cakes die Clarence zelf heeft gemaakt.

> bijClarence, Piet Heinstraat 60 A, Den Haag

Lola Coffee & Bikes

Een fietsenwinkel die ook koffie serveert? Esquire riep deze fietsenzaak in 2013 uit tot de beste nieuwe koffiebar in Nederland. Bij Lola drink je tussen hippe fietsen prijswinnende koffie.

> Lola Coffee & Bikes, Noordeinde 91, Den Haag

The Bookstore

Er is altijd ruimte voor meer koffie op het Noordeinde. Dat bewijst The Bookstore, de oude boekwinkel die veranderde in koffiezaak. Ook leuk: de tafels en stoelen zijn te koop.

> The Bookstore, Noordeinde 39 A, Den Haag

Café Zèta

Misschien wel de eerste in zijn soort en al jaren een begrip in Den Haag. Zo’n fijne ochtendplek waar iedereen samenkomt om even snel dat ’bakkie’ te doen waar we het over hadden.

> Café Zèta, Grote Markt 28, Den Haag

Coffee Company

Het kan zo zijn dat je het niet hebt op ketens. In dit geval heel onterecht. Want hier kan je juist terecht voor een heel degelijke bak koffie, met uitstekend melkschuim.

> Coffee Company, Korte Poten 21, Den Haag

Hometown Coffee

Dat Douwe Egberts nog lang niet uitgerangeerd is, bewijst Hometown Coffee. Hier plof je neer op de bank voor koffies in alle soorten en maten

> Hometown Coffee, Buitenhof 4, Den Haag

Koffiebranderij Boon

De naam zegt het al. De geur komt je al tegemoet als je halverwege de straat bent. Hier worden de bonen in de winkel gebrand. Behalve een uitgebreide keus in verschillende blends, kun je hier ook workshops volgen

> Koffiebranderij Boon, Prinsestraat 114, Den Haag

Meneer Chocola

De beste vriend van meneer Chocola is, jawel meneer koffie. Hier in het hart van Scheveningen vind je op een steenworp afstand van het strand deze surfstek die behalve chocola ook heerlijke koffie serveert.

> Meneer Chocola, Keizerstraat 124, Den Haag

Hop & Stork

Hier ga je naartoe als je in de watten gelegd wil worden. Behalve de nodige koffie, eet je bij Hop & Stork ook giga lekkere choco uit hun open chocolade-atelier.

> Hop en Stork, Passage 82, Den Haag

Café Blossom

Work work work! Hier wordt er hard gewerkt. Het zit namelijk altijd vol. Met buurtbewoners die bijkletsen, ZZP’ers en zakenlui. Maar je kunt er ook gewoon bijzitten met een tijdschrift of krant. Bonus? Blossom ligt vlak achter het indrukwekkende Vredespaleis.

> Café Blossom, Anna Paulownastraat 70 C, Den Haag

Crunch Café

Als je hier een plek kan vinden in het weekend heb je geluk. Dat is niet voor niets want hier serveren ze al sinds jaar en dag verrukkelijke koffie, thee en hebben ze een appetijtelijke lunchkaart.

> Crunch Cafè, Piet Heinstraat 108 A, Den Haag

Kaldi

Bij Kaldi vind je alles wat met koffie te maken heeft. Fantastische koffie, check. Workshops tot barista, check. Koffieapparaten, check.

> Kaldi, Haagsche Bluf 70, Den Haag

Pim Coffee

Koffie, taarten, broodjes en zelfs het toffe meubilair is te koop. Handig om te weten: hier wordt geen boter gebuikt bij het bakken van de taarten. Horen we daar vegan?

> Pim Coffee, Wagenstraat 144/ Prins Hendrikstraat 113 , Den Haag

Anne & Max

Koffie, broodjes, sappen en soepen. Alles bij Anne & Max is to go. Hun doel is ervoor te zorgen dat jij lekker en tegelijk gezond eet, ook al ben je onderweg en heb je haast.

> Anne & Max, Korte Poten 63, Den Haag

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland