Hotspots! 9x eten in Eindhoven

9 Plekken om de innerlijke mens te versterken in de lichtstad.

hotspots-eindhoven
Meneer de Boer

Ontbijt - Meneer de Boer

Soms ben je wat later toe aan je ontbijt dan anders, en daarom houden we zo van plekken waar je de hele dag kan ontbijten! Van antikaterontbijt tot wentelteefjes bij Meneer de Boer zit je de hele dag goed.
> Meneer de Boer, Keizersgracht 20, Eindhoven

Ontbijt - Usine

Een klein ontbijt bestaat hier uit Brabants boerenbrood, achterham, gegrilde kip, rosbief, kaas en koffie of thee. Knap als je daarna nog honger hebt. Maar je moet door...
> Usine, Lichttoren 6, Strijp, Eindhoven

Koffie - Het koffiehuisje

Op Strijp-S drink je heerlijke koffie bij het Koffiehuisje van het Ketelhuis. En hoe klein het huisje ook is, de geur van koffie ruik je al van ver.
> Ketelhuis, Ketelhuisplein 1, Strijp, Eindhoven

Lunch - De Binnenstad

Een nieuwe lunchroom in, jawel, het centrum. Brood van het Vlaamsch Broodhuys en een interieur van ontwerpersduo Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk.
> De Binnenstad, Emmasingel 35, Centrum, Eindhoven

Vieruurtje - Pinkie Patisserie

Voor luxe taartjes en taarten ga je naar Pinkie Patisserie. Je kunt er in hun Proeflokaal plaatsnemen voor een zoete proefsessie.
> Pinkie, Halvemaanstraat 18a, Strijp, Eindhoven

Borrel - brewpub Van Mol

Eindhovens eerste brewpub. Het bier wordt in de kelder gebrouwen, maar op de menukaart vind je ook een heleboel andere bieren. Van Moll heeft geen keuken, maar serveert Brabants worstenbrood en kaasplanken van lokale kaasboeren.
> Van Moll, Keizersgracht 16A, Centrum, Eindhoven

Hele dag - Kazerne, eat drink design

In een voormalige marechaussee-kazerne en aangrenzende loods hartje centrum komen de werelden van kunst, design, kennis en techniek, het hele jaar door samen met goed eten en drinken.
> Kazerne, Paradijslaan 2-8, Centrum, Eindhoven

Diner - Radio Royaal

Niet alleen de locatie op Strijp-S is indrukwekkend, de gerechten van Radio Royaal zijn dat ook. Oesters om mee te beginnen, een heerlijke kip als hoofdgerecht en kazen toe.
> Radio Royaal, Ketelhuisplein 10, Strijp, Eindhoven

Dessert - Het ketelhuis

Naast Radio Royaal zit het Ketelhuis, waar je ook kunt dineren en waar de crème brûlée wel heel lekker is.
Het Ketelhuis, Ketelhuisplein 1, Strijp, Eindhoven

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland