10x goedkoop eten in Utrecht

Zit je effe krap bij kas, maar wil je toch buiten de deur eten? Bij deze 10 hotspots heb je voor een habbekrats een lekkere maaltijd.

dogma
Dogma

Dogma

Bij Dogma eet je riant gevulde hotdogs waar je u tegen zegt. Charmant eten zit er hier niet in, maar dat neem je al snel voor lief als je je tanden zet in het ‘Gruwelijk Gebed’: varkensworst met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.
> Dogma, Voorstraat 17, Utrecht

Saowapa

Sawadee ka! Elke week heeft Saowapa een nieuw menu met vijf verschillende Thaise gerechten. Mocht je geluk hebben dat het toevallig op de kaart staat, neem dan Kai Tod Kra Tiem: gemarineerde krokant gebakken kip met knoflook. Lekker!
> Saowapa, Nicolaasstraat 1, Utrecht

Spaghetteria

Met z’n allen rond een grote tafel zitten en geen mes, maar een lepel bij je pasta. Bij Spaghetteria willen ze de Italiaanse eetgewoontes naar Nederland halen. Daar zijn ook de prijzen naar. De keuken is traditioneel en simpel, onder het motto less is more.
> Spaghetteria, Wittenvrouwensingel 44, Utrecht

Sanju Ramen

Bij Sanju Ramen eet je natuurlijk Japanse ramensoep, maar ook handgemaakte gyoza van een Japanse chef. En Japanse bieren. Hier kom je wel aan je Japanse trekken.
> Sanju Ramen, Voorstraat 29, Utrecht

SLA

Hier eet je gezond voor een zacht prijsje. Alle salades zijn voorzien van vullende ingrediënten zoals zoete aardappel, linzen of avocado. Je kunt zelfs een complete salade samenstellen, die je dan opeet in een sereen Scandinavisch interieur.
> SLA, Voorstraat 52, Utrecht

Dit zijn onze favoriete restaurants in Utrecht >

Oproer

Oproer is een veganistisch restaurant waar het duurste gerecht maar € 12,50 is. Dit is tevens dé plek voor de milieubewuste bierlovers. Met meer dan tien taps en dertig bieren op de tap kun je volop experimenteren.
> Oproer Brouwerij, Cab-Rondom 90a, Utrecht

Meneer Smakers

Eindelijk, een burger die niet uit elkaar valt wanneer je er een hap in zet. Meneer Smakers is al langer een van onze favoriete burgertenten in Utrecht. Voor iets meer dan een tientje eet je een burger en een portie verse friet.
> Meneer Smakers, Oudegracht 116, Nobelstraat 143, Twijnstraat 62, Utrecht

Deze restaurants zijn onlangs geopend in Utrecht >

Kimmade

Dit kleine tentje loop je zo voorbij, ware het niet dat koks er streetfood bereiden zoals in Vietnam. Een van de specialiteiten zijn gefrituurde vegetarische springrolls. Maar je eet er ook rijstrollen en pho. Naast het kleine tentje is er tegenwoordig ook een echt restaurant aan de gracht, met dezelfde prijzen, maar véél meer zitplek.
> Kimmade, Mariastraat 2, Oudegracht 61, Utrecht

GYS

Bij GYS eet je biologisch en alles wordt gemaakt van streekproducten. Ook heel erg geschikt voor vegetariërs. Er staat bijvoorbeeld een frietje kapsalon op de kaart, maar dan in vegetarische vorm.
> GYS, Voorstraat 77, Utrecht

Da Portare Via

Pizza’s met een dunne krokante bodem zoals je die in Italië eet. Hier vind je de smaak van Italië voor een zacht prijsje. Trouwens, de huisgemaakte Tiramisu doet het erg goed.
> Da Portare Via, Voorstraat 58, Twijnstraat 65, Brederoplein 6, Utrecht

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nederland