ZOEK

Hotspots! Leuke eetplekken in Arnhem 2015

Waar moet je zijn voor brunch, lunch of diner in Arnhem? We vroegen het de locals.

 

gerelateerd
De zon schijnt weer! Rotterdam Terrassen Top 24
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen
Nieuwe restaurants in Utrecht! Dé hotspots van 2018
5 hotspots in Rome: uit eten in Pigneto
Foto: Kyonne Leyser - Bistro Velvet

TAPE - Espressobar, café en expositieruimte in één. Met verantwoorde koffie, biologische wijnen, duurzaam gevangen vis en een lekker retro interieur.
Tape, Hommelstraat 66, Arnhem

VELVET - Deze bistro & wijnbar omschrijft z'n eigen keuken als 'vernieuwend, licht en no-nonsense met een vleug rock 'n roll'. Klinkt goed. Op de kaart staan bijvoorbeeld varkensribbetjes met pruimen, zeewier en karnemelk - best rock 'n roll, vinden wij. Je eet er een 4, 5 of 6 gangenmenu met seizoensgebonden producten en een bijpassend wijnarrangement.
Velvet, Velperbuitensingel 17, Arnhem

SUGAR HILL - Alleen al voor de lunchkaart willen we iedere dag naar Sugar Hill. Wat dacht je van een 'clubsandwich' met krab en avocado of een steak sandwich met eendenborst en kweeperengelei? Je kunt er ook terecht voor zelf samengestelde koffiemelanges, eerlijke burgers en meer dan 30 soorten bier. Jam, snoep, taarten, koek en andere baksels en zoetigheden komen van zusje Sweet Sugar Hill.
Sugar Hill, Klarendalseweg 192, Arnhem

MO LÓN - Dit kleine lunchzaakje is geïnspireerd op de Joodse, Italiaanse en Ierse deli's die je in de VS vindt. Eigenaar Frank doet alles zelf, van salades en sauzen maken tot vlees roken. Specialiteit is het broodje huisgemaakte pulled pork, met minstens tien uur gegaard varkensvlees, barbecuesaus en coleslaw.
Mo Lón, Kortestraat 25, Arnhem

ZAFVINO - Trattoria en wijnbar met ambachtelijke vleeswaren, kazen, antipasti, wisselende daghappen en goede wijnen.
Zafvino, Zwanenstraat 22, Arnhem

CAFÉ VERHEYDEN - Al meer dan 20 jaar gevestigd in een monumentaal pakhuis en nog altijd favoriet: café Verheyden. Ze hebben hier een heerlijke, niet zo standaard grand cafékaart met kreeftenkroketten, bavette van Lindenhoff en stoof van wild zwijn. Elke woensdag is het oester-woensdag en krijg je 6 fine de claires voor een luttele €10.
Café Verheyden, Wezenstraat 6, Arnhem

BARLEY'S BIERGARTEN - Geheel volgens de trend eet je hier kip van het spit, flammkuchen, Black Angus burgers en slow cooked spareribs. En laten wij toevallig nou groot fan zijn van deze trend. Om het af te toppen serveren ze ook nog zeven verschillende gin-tonics.
Barley's Biergarten, Pauwstraat 4, Arnhem

 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO