ZOEK

Nieuw in Nijmegen! Een plek om te eten, drinken, werken en overnachten

Hotel Nimma opent 3 maart 2017. We spraken kort met een van de eigenaren, Mark Burgers. 

gerelateerd
De zon schijnt weer! Rotterdam Terrassen Top 24
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen
Nieuwe restaurants in Utrecht! Dé hotspots van 2018
5 hotspots in Rome: uit eten in Pigneto
Hotel Nimma

Dit zijn onze 17 favoriete restaurants in Nijmegen! >

Het blauwe logo van het nog te openen Hotel Nimma knalt van ons scherm. Wat is het? Wat gaat er gebeuren? Is dit de nieuwste hotspot van Nijmegen? 

OUD KANTOORPAND
In het oude kantoorpand van Nuon aan de Weurtseweg in Nijmegen wordt momenteel druk gebouwd aan het hotel/restaurant/werkplek/ontmoetingsplek Nimma. Het belooft een industriële ruimte te worden met een relaxte sfeer waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Een hergebruikt pand, hergebruikt servies, duurzaam productgebruik en zo min mogelijk verspilling... Eet je dan nog wel lekker? Ja. De beleving van het eten en drinken is alles behalve hergebruikt.

MENU
Een jonge chef, een nieuw team en een bruisende omgeving staan aan de basis van het menu. Chef Rob maakt bijvoorbeeld geregeld een nieuw ‘Menu Nimma’: drie gangen voor een eerlijke prijs, geleid door het ritme van de seizoenen. 

Eigenaar Mark Burgers laat weten dat de chef druk bezig is met de kaart. 'Bij Nimma ga je zakelijk lunchen met een gezonde knipoog. Kom een lokaal gebrand kopje koffie drinken met een huisgemaakt gebakje of maak een keuze uit onze hoofdgerechten. De hele avond kletsen met onze borrelbites, of even snel een pastaatje happen tussen de middag, de keus is aan jou. Het draait om kwaliteit, niet om kwantiteit.' 

PLEK VOOR IEDEREEN
Er is plek voor iedereen: backpackers, zakenlui, party people en tortelduifjes. Ook als je geen kamer boekt in het hotel. Je moet jezelf kunnen zijn, anderen ontmoeten die ook zichzelf zijn en je thuis voelen. Dat belooft veel goeds. 

 

 

 

WANNEER OPEN?
3 maart staat vooralsnog op de planning als openingsdatum. Er wordt druk geklust, maar over een paar weken zijn we allemaal welkom voor een lokaal gebrouwen biertje of een gezond ontbijt.

> Hotel Nimma, Weurtseweg 478, Nijmegen

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO