Jarig? Bij deze restaurants eet je gratis

Om je feestmaal nog een stukje feestelijker te maken.  

gerelateerd
De zon schijnt weer! Rotterdam Terrassen Top 24
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen
Nieuwe restaurants in Utrecht! Dé hotspots van 2018
5 hotspots in Rome: uit eten in Pigneto
Atlas, via website

Wie jarig is, trakteert! En wordt getrakteerd. Bij de volgende restaurants eet je op je verjaardag namelijk voor niets, nada, noppes.   

Nieuwe restaurants in Amsterdam - ontdek dé hotspots van 2018 >

ATLAS   
Trommel je vrienden en familie op. Bij Atlas is de rekening voor hen als je als jarige samen met drie volwassenen komt. Kom je met twee volwassenen en een kind, dan krijg je 75 procent korting. Met een volwassene en twee kinderen op pad? Dan krijg je 50 procent. En als je je verjaardag liever doorbrengt met kids om je heen, krijg je 25 – als het er minstens drie zijn tenminste. 
Atlas, Van der Hagenstraat 22B, Zoetermeer  

LE CONNAISSEUR   
Hier eet je gratis én krijg je een verrassing bij je toetje. Feestelijker kan niet, toch? Wat je eet kies je helemaal zelf. En de keuze, die is reuze. We doen een greep uit de menukaart met geitenkaas uit de oven, een duo van vis en varkenshaas met spek. Klassiekers die het altijd goed doen, als je het ons vraagt.  
> Le Connaisseur, Oudegracht 2, Utrecht  

Michiel van der Eerde opent binnenkort een zesde Baut >

ZALMHUIS  
Bij het Zalmhuis krijg je een gratis diner en bubbels voor jou en je gezelschap. Daarnaast verzorgt het restaurant een – naar eigen zeggen – spetterende afsluiting. Je eet hier zalm, onder andere. Maar ook crème brûlée van eendenlever, Bretonse vissoep, steak tartare en meer.  
> Zalmhuis, Schaardijk 434, Rotterdam  

WERELDRESTAURANT BREED  
Liever niet uit eten op je verjaardag zelf, maar wel profiteren van verjaardagskorting? Dit kan bij Wereldrestaurant Breed, een all you can eat restaurant dat zo'n beetje alles serveert wat je je maar bedenkt kunt. Hier dineer je de maandag ná je verjaardag voor helemaal nop. Ook als je op een maandag jarig bent.   
> Breed, Nieuwe Streek, Leek  
> Breed, Noordeinde, Almere  

LAS TAPAS  
Las Tapas is een all you can eat tapasrestaurant. Als feestvarken eet je hier een speciaal verjaardagsarrangement, helemaal voor niets.   
> Las Tapas, Havenstraat 18B, Hilversum  

Hier haal je het lekkerste vegetarische eten van Amsterdam >

TAPA TAPA  
Ook bij Tapa Tapa eet je gratis als je samen met drie anderen komt. Eet je liever met zijn tweeën? Dan krijg je de helft van je diner cadeau. Je kiest hier voor twee en een half of drie uur dineren. In die tijd kun je je bord vullen met zoveel tapas als je wilt.
> Tapa Tapa, Slotlaan 251, Zeist  

MYLOS  
Ook bij het Griekse restaurant Mylos eet je gratis op je verjaardag. Wel moet je twee anderen meenemen.
> Mylos, Marktstaat 2B, Alkmaar  

DE KLEINE BARON  
Bij de Kleine Baron krijg je als feestvarken je hoofdgerecht gratis, indien je drie anderen meeneemt.  Ze koken er voornamelijk met streekproducten, waar ze onder meer Fish and chips, een falafelburger en spareribs van maken.
> De Kleine Baron, Sweder van Zuylen 56, Utrecht  

HAPPERIJ & TAPPERIJ   
Oké, oké, gratis eet je hier niet. Wel krijg je vijftien procent korting op de gehele rekening. Of je nou komt borrelen, lunchen of dineren. En kom je dineren, dan heb je keus uit een fijn samengestelde menukaart. Vol met originele gerechten én klassiekers.  
> Happerij & Tapperij, Langestraat 97, Amersfoort  

Dit zijn onze favoriete restaurants van 2017 >

VANDAAG  
Vandaag is een all you can eat restaurant, dat gerechten serveert van over de hele wereld. Ook bij Vandaag hangt de prijs van je diner af van de grootte van je gezelschap. Je eet hier gratis als je met drie anderen komt, krijgt 75 procent korting als je met twee anderen komt, betaalt de helft als je met één ander komt en krijgt 25 procent korting als je alleen komt. Als je even helemaal klaar bent met de vragende tantes en oma's om je heen, bijvoorbeeld.   
> Vandaag, Proostwetering 80L, Utrecht  
> Vandaag, Europaboulevard 1, Amsterdam  

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO