Fancy uit eten in New York

Zin in een avondje uitpakken? Deze chique hotspots zijn er om je in de watten te leggen.

fancy uit eten new york
Getty Images

Bij deze fancy hotspots in New York doet iedereen z’n best om er goed uit te zien, maar is de kwaliteit van het eten er ook naar... evenals de prijzen. En al komen er continu een hoop hippe plekken bij, deze restaurants zijn here to stay.

En dit zijn de nieuwste hotspots in Amsterdam >

Butter Midtown

Een megacentrale plek en een van de weinige écht leuke restaurants in Midtown. Er wordt ook hier rekening houden met happy hour (drankjes met tot wel vijftig procent korting). Wel even reserveren. In de keuken staat Alex Guarnaschelli van The Food Network. Kun je die ook weer van je celeb-lijstje afstrepen.
> Butter Midtown, 70 West 45th Street, New York

STK Downtown

Lekker hip voor een hapje in buzzing Meatpacking en zeker ook voor een cocktail na het eten. Niet goedkoop, maar onwijs lekker en de moeite waard. In de zomer eet je op het dak met uitzicht over de Hudson en de hippe straat, in de winter veranderen ze de rooftop in een après-skibar.
> STK Downtown, 26 Little West 12th Street, New York

Babbo*

Een echte Italiaan, maar dan lekker chic. De prijzen zijn helaas dan ook niet zoals in Italië, maar wél de moeite waard. Met heel uitgebreide wijnkaart, waarop onder andere bijzondere oranje wijnen staan.
> Babbo, 110 Waverly Place, New York

Ook handig: 7 tips voor eten in New York >

Veerle Stramrood is een Nederlandse living in New York. Met ons deelt ze haar favoriete hotspots in The Big Apple en andere tips om de stad zo goed mogelijk te beleven. Check hier al haar favoriete plekken en tips en volg @veerlestramrood ondertussen op Instagram om op de hoogte te blijven.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Buitenland