Humble Pizza is een plant based restaurant in een roze jasje.
Het barst er van de sterrenrestaurants, maar ook op alle andere niveaus kun je er de sterren van de hemel eten.
Daar aan de overkant weten ze inmiddels maar al te best raad met gerechten zonder vlees.
Ellen Scholtens bezocht de Kroatische kustregio en verhongerde bepaald niet.
We kijken met een frisse blik naar dit Vlaamse stadje en pikken er een paar opvallers uit.
Eten is hier simpelweg nog altijd eten. Hier moet je zijn in Slovenië.
Zon, zee, strand en goed eten. We deden een culinair rondje Curaçao.
Zei er iemand witte truffels?!
Of moeten zelfs nog open gaan.
Een stad die nog zó veel meer is dan Catalaanse toptapas.
Alles wat ooit passé was, wordt weer hip. Zoals Palm Springs, dat na jaren van vergane glorie een renaissance beleeft.
Op Aruba valt in culinair opzicht veel te beleven, van salades met bloemen tot stoofschotels met zeeslak.
De zussen Famke en Floor van Praag doen niets liever dan eten. Ze selecteerden een lijstje Lissabon voor ons.
Er is na jaren een nieuwe nummer 1 én er staat een Nederlander in de lijst.
The World’s 50 Best Restaurants-lijst (plek 51-120) is bekend! En het belooft wat voor Nederland...
De stad van rendiervlees en verrassend veel (en goed!) vegavoer.
'How to get there and what to look for,' volgens een Nederlandse living in New York.
En dan hebben we het niet over de kraampjes op straat.
Van lekkere wijn tot aan cocktails op 't dakterras à la Gossip Girl.