Chef-kok Hans van Wolde wil driesterrenrestaurant openen

Twee Michelinsterren voor Beluga waren niet genoeg; zijn nieuwe restaurant gaat voor drie. 

gerelateerd
Nieuw in Breda: deze restaurants en bars zijn geopend in 2018
De zon schijnt weer! Rotterdam Terrassen Top 24
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen
Nieuwe restaurants in Utrecht! Dé hotspots van 2018
Beluga loves you via Facebook

Met Beluga loves you behaalde hij maar liefst twee Michelinsterren, maar chef-kok Hans van Wolde zet nóg hoger in. Met zijn nieuwe restaurant Brut 172 in het Limburgse Reijmerstok wil van Wolde drie sterren binnenhalen.

Ook deze sterrenchef opent binnenkort een nieuw restaurant >

LANGDGOED REIJMERSTOK
Het restaurant zal gerealiseerd worden in de stallen op het landgoed in Limburg waar van Wolde zelf woont. Daar heeft hij even de tijd voor: de opening staat op de planning voor 2020. De naam verwijst naar de hoge ligging van het pand op 172 NAP, oerkracht en als knipoog naar de luxe champagnevariant. Dat is niets geks, als je arrangementen aanbiedt voor € 600.

Nieuwe favoriet onder de nieuwkomers: Little Sal op de Rozengracht >

EXCLUSIEVE ERVARING
Dat las je goed. Een arrangement zal je zeshonderd euro’s per paar gaan kosten. Maar, dan krijg je dus wel een beloofde driesterrenervaring met wijn én chauffeur bij van en naar huis – als je er niet in een van de vier B&B suites overnacht. De exclusieve ervaring onderscheidt zich onder meer door bijzondere bereidingswijzen, zoals garen in de grond en het feit dat de chef-kok hier niet voor een bomvol restaurant kookt, maar slechts voor maximaal 25 man.

Het nieuwe restaurant van Michael Wolf van Wolf Atelier is bíjna open >

BELUGA LOVES YOU
Voor het succesvolle Beluga loves you valt overigens geen doek, ondanks de grote investeringen in de nieuwe zaak. Zodra de deuren van Brut 172 openen, zal de drempel van Beluga lager worden. Het restaurant zal in prijs zakken en het concept zal meer als een bistro zijn. De daar verdiende Michelinsterren hoopt van Wolde mee te kunnen nemen naar zijn nieuwe zaak. 

Bron: Misset Horeca

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO