5x boozy brunch in Amsterdam, mét een twist

Óók voor zij die geen gepocheerde eieren blieven. Boozy taco brunch, iemand?

gerelateerd
Dit zijn de tofste rooftops, cocktailbars en wijnbars van New York
Bij deze restaurants eet je de lekkerste fondue
4 Amsterdamse hotspots in multiculti Osdorp
Fancy uit eten in New York
Taqueria Tacobar door Hans en Grietje

TAQUERIA TACOBAR
Gepocheerde eieren, pancakes? Neh. Bij Taqueria Tacobar eet je gewoon taco’s bij brunchtijd. Met Bloody Mary’s, dat dan weer wel. Aankomend weekend wordt het brunchconcept, waarbij je twee taco’s en een Bloody Maria voor een prikkie krijgt, gevierd met de eerste Boozy Taco Brunch. Hasta luego.
> Taqueria Tacobar, Tweede Helmersstraat 26, Amsterdam

Hier eet je de beste taco's van Amsterdam >

LITTLE COLLINS
Moeilijk kiezen is het wel, de gevarieerde en originele eet- en drinkkaart van het Australische zaakje Little Collins in de Pijp. Want wat je ook kiest, je zult gegarandeerd een jaloerse blik op het bord van je buurman werpen. Wachten doe je er vaak net even te lang, maar uiteindelijk zit je wel gebakken met een goed gevuld bord en prima cocktail in de hand.
> Little Collins, Eerste Sweelinckstraat 19F , Amsterdam

THE LOBBY
Buiten dat lunchen in een hotel nét dat extra beetje decadentie toevoegt aan je brunch, heeft The Lobby Fizeaustraat nog zo’n troef. Tot en met 27 augustus kun je iedere zondag bij het hotel aan de Fizeaustraat terecht voor de Endless Brunch, waar je in anderhalf uur bottomless, ofwel onbeperkt mimoma’s en Bloody Mary’s bestelt naast je à la carte brunchgerecht. Bij voorkeur op het ruime terras, natuurlijk.
> The Lobby Fizeaustraat, Fizeaustraat 2, Amsterdam

Liever gewoon een bakkie pleur? Dan moet je hier zijn >

G'S
Bij G's krijg je een brunch zoals je ‘m verwacht: de gouden combi van eggs Benedict en Bloody Mary. Of eggs Pedro. Of Benny Henny. Want bij G's is de glansrol er voor het ei met extra’s en moet-ie haast wel met een Bloody Borrel hoe je ‘m zelf wilt. Doorsnee? Nee. Je zult versteld staan welke kanten je allemaal wel niet op kunt met zo’n ei en antikatersap.
> G's, Goudsbloemstraat 91 & Ferdinand Bolstraat 158, Amsterdam
> G's Brunchboot, opstapplaats Keizersgracht 177, Amsterdam

TEDS
Naar Teds moet je eigenlijk al voor de Piscine de Prosecco – een glas formaat vissenkom vol prosecco, ijs en vers fruit. Of, vooruit, een van de andere cocktails op de lange boozelijst. Die zul je namelijk nodig hebben als je een keuze wilt maken van de menukaart waarbij bij elke optie het water je in de mond loopt. Vega en vlees, salades en snacks, vernieuwend maar ook vertrouwd. Succes.
> Teds, Bosboom Toussaintstraat 60, Amsterdam

Hoera! Deze chef opent binnenkort een nieuw restaurant in Amsterdam >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO