ZOEK

Nieuw! Lot en de Walvis in Leiden

De Leidse haven heeft een nieuwe hotspot. Voorheen huisde hier De Volharding, nu is Lot samen met een hoop vintage/designmeubels neergestreken in het prachtige pand.

gerelateerd
Hotspots Maastricht! Onze favorieten voor lunch, borrel en diner
Hier eet je de lekkerste Turkse pizza's en dolama's in Rotterdam
8x spectaculair dineren in Nederland
Hotspots: 6x Royal Afternoon Tea’s

Eigenaresse Lot maakte samen met haar busje, de Walvis genaamd, een wereldreis. Onderweg zag en at ze een hoop en dit heeft ze mee teruggenomen naar de Sleutelstad. Het resultaat: een menukaart met pulled pork, pittige kip in Thaise curry en American pancakes. Om maar even iets te noemen. Lot en de Walvis is een soort hippie-hotspot voor ontbijters, lunchers, en avondeters. Mooi weer? Op de drie terrassen en de steiger met picknicktafel zit je prima. Eigenlijk kun je er zo’n beetje elk moment van de dag terecht.

Het pand in de haven van Leiden is opgedeeld in een woonkamer, eetkamer en keuken. In de woonkamer staan grote, lederen banken en een platenspeler (die er niet alleen voor de sier is neergezet). Aanschuiven met je laptop mag ook, er zijn overal stopcontacten en USB-poorten én je kunt gratis water-met-een-smaakje tappen. Leuk!

Lot en de Walvis, Haven 1, Leiden

Nieuwe hotspots in Amsterdam >
Dit neem je mee terug van vakantie >
Komkommertijd! Gordon maakt kookboek en ander urgent nieuws >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO