Ja, we zijn het erover eens: frikandellen en Kinder Bueno-ijs zijn belangrijk in het leven. Maar deze nieuwlijst ontstond uit júllie interesse: dit foodnieuws was het meest gelezen in 2019. We zien wel waar de prioriteiten liggen.
10
Gault&Millau 2020: dit is de culinaire top van Nederland
De nieuwe Gault&Millau gids er, en daar horen awards bij. 17 awards werden uitgereikt aan culinair talent, van beste chef tot sommelier en de hoogste nieuwkomer.
9
Het beste restaurant van Indonesië verhuist naar Nederland
In ruil voor ons eigen RIJKS. Wij aten er en beschouwen het als een van onze bijzonderste etentjes uit heel 2019.
8
Het Zeeuwse Goes krijgt een nieuw toprestaurant
Groot nieuws voor Zeeland: Wouter Kik, voormalig chef van De Kromme Watergang** en restaurantmanager en sommelier Jean Luc Etienne van restaurant Parkheuvel** begonnen samen een restaurant.
7
René Redzepi's Noma is terug met 2 Michelinsterren
Meer groots culinieuws: na amper een jaar afwezigheid was het beste restaurant ter wereld terug - al scoort er één in Kopenhagen beter bij Michelin.
6
Dit waren de foodtrends voor 2019
We trokken ons laatje experts open en vroegen hen naar de foodtrends van 2019. En lucky you: dat hebben we ook dit jaar weer gedaan. Check hier de kersverse foodtrends voor 2020.
5
Gespot! Dit zijn dé nieuwe horecatrends van dit moment
Uit eten gaan kan dus nóg leuker. Horecavakblad Entree Magazine spotte de trends in horeca voor 2020.
4
De trends voor 2019 op het gebied van drank
Wijn-, bier- en cocktailexperts voorspellen jouw bestelling. En dat interesseerde ons nog meer dan foodtrends.
3
ELLE Eetcafé: we openen een pop-uprestaurant!
Dit vinden we nou leuk. ELLE Eten bestond afgelopen jaar twintig jaar en dat vierden we. Met een afgeladen vol ELLE Eetcafé bij Kaagman en Kortekaas.
2
Ze zijn er! Er bestaan nu 4 soorten Kinder Bueno-ijsjes
En dat bleek wereldnieuws. Ze zijn overigens precíes zo lekker als je zou denken.
1
Frikandellennieuws! We moeten méér frikandellen eten
Wij mogen apetrots zijn op onze Hollandse frikandel. Dat blijkt uit dit artikel én uit de commotie dat het opriep. Dus... 't is weer tijd om die frikandellen te bestellen.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io