5x de ultieme valentijnsdate in Amsterdam

Want hier wordt extra uitgepakt met Valentijn.

valentijn-moshik
&Moshik

All you need is love... en dat komt wel goed bij deze vijf stomende opties voor een valentijnsdate. Deze restaurants pakken extra uit met Valentijn om jou de ultieme avond met je lief te bezorgen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Pink Chocolate Explosion @ The Duchess
valentijn-the-duchess
The Duchess

Zoet en explosief. Klinkt dat als jouw Valentijn? Deze is terug van weggeweest: de roze chocoladebom die 'onploft' na het toevoegen van stikstof. Dit jaar verschijnt hij vanaf 9 februari tot en met Valentijnsdag weer als afsluiter van je royal afternoon tea bij The Duchess. Je duifje meenemen naar een theekrans in een sterrenzaak is al een behoorlijke date op zich, maar dit insta famous dessert doet daar sowieso nog een schepje bovenop. Voordeel: je hebt ruim de tijd om je vol op je geliefde te storten, want je batterij kun je beter sparen voor het nagerecht. Deze wil je filmen.

> Meer info: The Duchess

2 Dinner & Movie @ Pllek
pllek
Pllek, via Facebook

De klassieker: uit eten en naar de film. Maar dan alles-in-één bij Pllek, waar een aparte zaal omgetoverd wordt tot überromantische bioscoop met zitzakken, dekens en kaarsverlichting. Op het restaurantmenu staat een amuse, voor- en hoofdgerecht voor jezelf en een zoete toet om te delen, tijdens het vertonen van 500 hundred days of summer volgt nog een welkomsdrankje in de zaal. Handen boven de dekens, hè?

> Meer info: Dinner & Movie

3 Oesters en champagne @ Café Americain
valentijn-americain
Americain

Oesters en champagne zijn een prima zet om iemands hart mee te veroveren. Oesters met een echte parel erin waarmee je een volledig verzorgde valentijnsdate krijgt, nog beter. Wie in de week van Valentijn bij Café Americain champagne en oesters bestelt, maakt kans op een rekening van 't huis, hebbedingen van Gassan Diamonds, een overnachting in het hotel en een ontbijtje na. Er is één parel te ontdekken... dus dat wordt oesters slurpen. En laat de oester nou net een afrodisiacum zijn. Bingo.

> Meer info: Oesters & Champagne

4 Valentijnsdiner bij &moshik
valentijn-moshik
&Moshik

En tja. Als je date meenemen naar een sterrenrestaurant al een ding is, dan scoor je al helemaal met een romantisch avondje uit bij tweesterrenzaak &moshik. Eventjes op water en brood de komende dagen, maar dan staat je wel een inhaalslag van acht spectaculaire gangen te wachten. Een waarmee je die hongersnood zó weer vergeten bent. En is het een misstap, of valt het even stil? Het uitzicht is ook wel best.

> Meer info: &moshik

5
valentijn-jansz
Jansz.

Punten scoren en de rest van jullie gezamenlijke toekomst bekend staan als hopeloze romanticus? Aanschuiven bij Jansz. dan, aankomende Valentijnsdag. Bereid je wel voor op wat concurrentie, want tijdens het diner is het de Man met de Pen die even aanschuift voor een praatje. Om daar vervolgens een gepersonaliseerd gedicht over te schrijven. Wat hij vervolgens voordraagt aan jou en je roomsoes. Zoet, niet?

> Meer info: Sjansz met Jansz.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events