WIN: een hotelovernachting voor 2 + diner bij Hotel Arena in Amsterdam

En zet een Amsterdammer die het echt verdient in het zonnetje

hotel arena amsterdam
Hotel Arena

Woensdag 3 juni blies Hotel Arena in Amsterdam precies 28 kaarsjes uit. Reden voor een feestje, dus trakteren ze het weekend van 27 en 28 juni op 28 hotelkamers voor Amsterdammers die de stad kleur geven. En jij kunt winnen!

Hotel Arena is jarig

De afgelopen maanden was het stil in de hoofdstad. De Dam was leeg, het Centraal Station uitgestorven en overdag leek het op straat vaak wel middernacht - zo rustig als het was.

Een heftige periode voor ons allemaal, maar gelukkig gevuld met mensen die de stad kleur gaven én geven. Hotel Arena wil die mensen graag in het zonnetje zetten en trakteert daarom op maar liefst 28 hotelkamers voor 2, plus een te gek diner en toffe activiteiten. Een heus verjaardagspartijtje dus, maar dan wel 2.0!

Win een hotelkamer voor 2 + diner

Naast dat het natuurlijk te gek is dat Hotel Arena Amsterdammers in het zonnetje wil zetten, mogen wij twee kamers weggeven. En jij kunt die dus winnen.

Wat moet je doen? Het is eigenlijk heel makkelijk: laat in een reactie onder de bijbehorende post op Instagram weten wie jij vindt dat deze overnachting verdient en waarom. Bijvoorbeeld een verpleger, iemand van de voedselbank of een vrijwilliger bij de brandweer. Het mag van alles zijn, zolang het maar een Amsterdammer is die de stad volgens jou kleur geeft.

Meedoen kan tot en met vrijdag 12 juni 12:00. Op 16 juni worden de winnaars bekend gemaakt. De overnachting vindt plaats op zaterdag 27 juni 2020 in Hotel Arena te Amsterdam en is inclusief diner voor twee en toegang tot de activiteiten.

Pop-up diner en openlucht bioscoop

Heb je gewonnen? De overnachting is niet de enige prijs die je wint. Zo organiseert chef-kok Sander Louwerens van PARK Cafe-Restaurant (het prachtige restaurant in Hotel Arena) een pop-up diner op verschillende locaties in het hotel. Daarnaast kun je meedoen aan activiteiten als yoga, een run clinic, wijnproeverij en zelfs een openlucht bioscoop.

Enne, als je niet wint wees dan niet getreurd: restaurant PARK is elke dag van de week een topspot voor een koffietje, lekkere lunch, borrel of diner - zeker als de zon schijnt en het terras met uitzicht op het Oosterpark is geopend. Kleine tip van ons voor jou. Enjoy!

Meedoen? Laat dan voor 12 juni 12:00 in een reactie op Instagram weten wie jij vindt dat de stad kleur geeft en wie weet zien we jullie de 27ste in Hotel Arena!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events