Tip! Zo heb je de Amsterdamse grachten nooit eerder beleefd

Aan boord van de Talisker Winter Warmer Cruise.

Event, Photography, Ceremony, Drink, Alcohol, Crowd,
Ilsoo van Dijk

Dit artikel is ontstaan in samenwerking met Talisker Whisky.

Amsterdam is het mooist vanaf de grachten. De drempel om op zo’n joekel van een rondvaartboot te stappen die uitpuilt van de toeristen is echter minder aantrekkelijk, en een sloep huur je in de winter niet gauw. De uitkomst? De Premium Winter Warmer Cruise. Come aboard!


Premium Winter Warmer Cruise

Deze winter vaart er een luxueuze Pure Boats-boot door de grachten van Amsterdam. Een knus, verwarmd exemplaar met achtergrondmuziek, dat ons op een twee uur durende tour door de stad meenam. Het leukste van alles: goede whisky drinken. En, om drenkelingen (of dronkelingen) te voorkomen, bijpassende happen.

Op het menu

Talisker maakte voor de cruise een fijne selectie whisky’s om mee aan boord te gaan. De whisky, die komt van het Schotse Isle of Skye, staat bekend om zijn turfsmaak met ziltige afdronk. Zoals de drank made by the sea is, combineert hij ook goed met producten uit zee. En met een goedgevulde borrelplank met onder meer kaas en chocolade, die je voorgeschoteld krijgt tijdens de trip. Een fijne tip die we opvingen: de whisky blijkt pittig eten te blussen. Ideaal voor wie het té heet krijgt onderweg.

Hot chocolate

Verstopt onder een warm dekentje is het taak om niet volledig los te gaan op het assortiment. Voor het aanmeren staat er namelijk nog een aangename verrassing op je te wachten waar je ruimte voor wilt vrijhouden. De Winter Warmer Cruise sluit je af met een Talisker Hot chocolate, waarin een scheut van de nieuwste whisky zit. Met slagroom.

Boottour boeken

De Premium Winter Warmer Cruise van Talisker x Pure Boats is voor € 59 all in te boeken via deze link. Tot 16 april 2020 vertrekt de tour elke dag om 13.30u. Vanaf vrijdag tot en met zondag gaat hij voor een tweede ronde om 16.00u. Schip ahoi?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events